Σε πολυτελές σαλέ ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος - Φωτογραφίες από την εξόρμησή του

Μαζί με τη σύντροφό του, Γαία Μερκούρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε πολυτελές σαλέ ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος - Φωτογραφίες από την εξόρμησή του

Ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει εύκολα τον χρόνο να περάσει χωρίς να κάνει κάτι. Έτσι πολύ συχνά τον βλέπουμε να πραγματοποιεί ταξίδια τόσο με τους φίλους του όσο και με την αγαπημένη του σύντροφο, Γαία Μερκούρη.

Η τελευταία εξόρμηση που πραγματοποίησαν οι δυο τους ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί οι φήμες να τους ήθελα να έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο ο νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο του και να περάσει ένα ήρεμο διήμερο στα χιόνια και συγκεκριμένα σε ένα πολυτελές σαλέ.

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες μάλιστα φαίνεται και η αγαπημένη του.

Φωτογραφίες από την εξόρμηση του Άγγελου Λάτσιου με τη Γαία Μερκούρη

Η Ελένη Μενεγάκη "έβαλε χέρι" στην σχέση του γιου της - Η πρώτη απαγόρευση στον Άγγελο και την Γαία

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έκαναν τον περίπατό τους την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στο Ζάππειο και μαζί τους ήταν και ο τετράποδος φίλος της Γαίας (δείτε εδώ φωτογραφίες). Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την 5η Γιορτή Μελιού που λάμβανε χώρα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

Οι δυο τους δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους δημοσιεύοντας συχνά στα social media τους στιγμές από την κοινή τους καθημερινότητα, όπως το βράδυ του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, όταν διασκέδαζαν σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας όπου έπαιζε μουσική η διεθνούς φήμης DJ από τη Νότια Κορέα, Peggy Goy.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη εξάλλου δεν διστάζουν πλέον να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στο instagram, όπως την περασμένη Δευτέρα που εκείνη του ευχήθηκε δημόσια για την ονομαστική του εορτή με μια selfie (δείτε την εδώ).

Όπως αναφέρει σημερινό 23/11 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, παρά το γεγονός ότι τα δυο παιδιά είναι ευτυχισμένα, όπως εξάλλου και οι γονείς τους, τους οποίους συνδέει στενή φιλία, λόγω της παλιάς σχέσης του Ματέο Παντζόπουλου με την Δωροθέα Μερκούρη, η σχέση αυτή έχει προβληματίσει έντονα την Ελένη Μενεγάκη.

Όχι ότι η παρουσιάστρια δεν την εγκρίνει, ακριβώς το αντίθετο αφού η Γαία είναι ένα πολύ καλό παιδί, κάτι που η Ελένη εκτιμά ιδιαιτέρως.

Όμως, η παρουσιάστρια έχει τις ανησυχίες της κυρίως μετά την ανακοίνωση του Άγγελου και της Γαίας ότι οι δυο τους αναζητούν σπίτι στην Κηφισιά για να μείνουν μαζί. Η Ελένη πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να μείνουν μαζί. Η Ελένη έχει αγωνία για το μέλλον του Άγγελου, μετά τις αποφάσεις που πήρε εκείνος.

Ο Άγγελος επρόκειτο να μετακομίσει στο Λονδίνο για σπουδές, κάτι που δεν σκοπεύει να κάνει τελικά και ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η σχέση του με την Γαία.

Η Ελένη, παρότι κατά κανόνα δεν παρεμβαίνει στα προσωπικά του νεαρού, έχει εκφράσει τις ανησυχίες της, κάτι που έχει δημιουργήσει αρκετές τριβές μεταξύ τους. Επί του παρόντος, πάντως, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, καθώς Άγγελος και Γαία παραμένουν κυριολεκτικά αχώριστοι...