Νίκος Κοκλώνης: Ξέσπασε για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη

Η ανάρτηση του παρουσιαστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Ξέσπασε για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη

Η κακοποίηση γυναικών φαίνεται να μην έχει τελειωμό, ενώ σχεδόν κάθε μέρα, μια νέα υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος με τα κοινωνικά θέματα και συχνά τοποθετείται δημόσια για τις υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη. Πρόσφατα, ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε στην άρση του αποκλεισμού των ομοφυλόφυλων από την εθελοντική αιμοδοσία με μία αιχμηρή ανάρτησή του.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε στον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης γυναίκας από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη, που είχε ως αποτέλεσμα αυτή την στιγμή η άτυχη γυναίκα να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης

«Αυτός είναι το “τέρας” της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε την σύντροφο του». Τίτλος-γροθιά στο στομάχι. Γιατί το τέρας μέχρι πριν λίγο ήταν το ζευγάρι της. Πόσο ακόμα θα συνεχίζει να μεγαλώνει η λίστα του τρόμου; Μιλήστε έγκαιρα. Μη φοβάστε. Βάλτε τέλος στα τέρατα», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Κοκλώνη

Με αφορμή τις εκπομπές που πρόκειται να παρουσιάσουν στον Alpha η Ναταλία Γερμανού και η Δέσποινα Βανδή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Τρίτης (11/01), στον αέρα του «Happy Day», για την υγεία του Νίκου Κοκλώνη, που φημολογείται ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως στις νέες εκπομπές του Alpha παραγωγός θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης, με τον οποίο η ίδια είχε τηλεφωνική επικοινωνία και στη συνέχεια έδωσε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να νοσεί με κορωνοϊό, λέγοντας: «Με ενημέρωσε ότι είναι μια χαρά στην υγεία του και όλα καλά. Γιατί υπήρχαν φήμες πως είναι με Covid-19»