Ταξίδι εκτός Αθηνών για τον Αλέξη Παππά: Που πήγε και με ποιον συναντήθηκε

Το βίντεο που ανέβασε

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ταξίδι εκτός Αθηνών για τον Αλέξη Παππά: Που πήγε και με ποιον συναντήθηκε

Ο Αλέξης Παππάς, που γνωρίσαμε στο Survivor 4 και φέτος συμμετείχε στο The Bachelor 2, ως ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι, μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την Αθηνά Αθηνά New York, αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τους έρωτες και να επενδύσει περισσότερο στο να περνάει ποιοτικό χρόνο με τους φίλους του. Ο ηθοποιός, όπως φαίνεται έχει αναπτύξει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τους οποίους γνωρίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, και παιρνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Αυτή την φορά, ο Aλέξης Παππάς, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Κυριακής (16/01) ένα βίντεο με τους αγαπημένους του φίλους, από το ταξίδι αναψυχής τους στην Εύβοια.

Η ανάρτηση του Αλέξη Παππά

Η κοινή φωτογραφία του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου

Το Survivor ξεκίνησε και φέτος και η αλήθεια είναι πως δεν είναι ίδιο χωρίς το δίδυμο "φωτιά": Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Λίγο καιρό μετά το τέλος του The Bachelor 2, οι δύο φίλοι συναντήθηκαν και μάλιστα ανέβασαν μαζί μία φωτογραφία στο Instagram.

Θυμίζουμε πως ενώ ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς είχαν αρχικά άσχημες σχέσεις στο ριάλιτι επιβίωσης, μετά την ένωση των ομάδων έγιναν και πάλι φίλοι και από τότε είναι αχώριστοι. Ωστόσο αναγκάστηκαν να περάσουν κάποιους μήνες χωρίς να βλέπει ο ένας τον άλλον καθώς ο ηθοποιός είχε υποχρεώσεις με τα γυρίσματα του Bachelor.

«Πόσο σε αγαπάω εσένα, τι έχουμε περάσει μαζί Αλέξη Παππά, μια ζωή αδερφάκια με Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελευθερία Ελευθερίου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τριαντάφυλλος.