Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στο Πρωινό - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Τι είπε η παρουσιάστρια όταν είδε το νεογέννητο;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στο Πρωινό - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει, πλέον, ο Πέτρος Συρίγος αφού έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο μάγειρας της εκπομπής «Το Πρωινό», μετά από μια εβδομάδα απουσίας, ώστε να μπορεί να φροντίζει την γυναίκα του και το νεογέννητο μωρό του, επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας 17/01 στο πλατό της εκπομπής. Οι συνεργάτες του στην εκπομπή του είχαν ετοιμάσει μια εντυπωσιακή υποδοχή, ενώ τα σχόλια για το πρόσωπο της μπέμπας και την ομορφιά της έπεσαν βροχή.

Η επιστροφή του Πέτρου Συρίγου στο Πρωινό

«Τρελαίνομαι Λίτσα, τρελαίνομαι. Δεν θα πω τίποτα άλλο, μόνο ότι αυτό το νινί είναι το πιο όμορφο... Είναι συνέχεια χαμογελαστό, πήρε στο στόμα σου, τα χείλη σου»: είπε η Φαίη Σκορδά μόλις είδε βίντεο του μωρού στο κινητό του Πέτρου Συρίγου.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Συρίγου

Ο γνωστός σεφ ο οποίος εμφανίζεται στην εκπομπή «Πρωινό», επέστρεψε σπίτι μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους, μετά την γέννησή της. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 13/01 ο ίδιος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι.

«Όλοι μου έλεγαν ότι στο νοσοκομείο είσαι μια χαρά και όταν πας σπίτι το πρώτο βράδυ θα είναι δύσκολο. Εκεί ξεκινάει… Κοιμηθήκαμε το βράδυ με το μωρό αλλά ήταν λίγο ανήσυχη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Μετά το νοσοκομείο το παίρνεις όλο πάνω σου και είμαστε σε αυτό το στάδιο τώρα. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε γιατί είναι τελείως όλο πάνω μας. Είμαστε οι τρεις μας και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε. Εννοείται την ταΐζω και εγώ, το λατρεύω! Όλα τα κάνω!».