Σοκάρει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου για την περιπέτεια με την υγεία της - «Φοβήθηκα ότι...»

Η αποκάλυψη για την περίοδο που νόσησε με κορωνοϊό

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σοκάρει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου για την περιπέτεια με την υγεία της - «Φοβήθηκα ότι...»

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις για το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που είχε, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το «Happy Day», το πρωί της Δευτέρας 17/01, για την περιπέτεια υγείας της με τον κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, εξομολογήθηκε ότι υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκε πολύ για την ζωή της εξαιτίας παλαιότερου προβλήματος υγείας που την ταλαιπώρησε.

Η περιπέτεια της Ανδριάνας Παρακευοπούλου για τον κορωνοϊό

«Ζορίστηκα λίγο. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Γενικά θέλω να νιώθω ότι δε φοβάμαι τίποτα, ότι είμαι ατρόμητη, ότι όλα είναι διαχειρίσιμα, αλλά υπήρξαν δύο στιγμές που φοβήθηκα ότι δεν θα προλάβω να πάρω ούτε τηλέφωνο. Επειδή είχα περάσει πνευμονία πριν από λίγα χρόνια, είχα δύσπνοια και είναι αυτό το αίσθημα ότι απότομα και στα καλά του καθουμένου χάνεσαι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που με τις βιντεοκλήσεις τους έμαθα τα νέα όλης της προηγούμενης χρονιάς», είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Λίγα λόγια για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου

  • Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στη ΕΡΤ.
  • Το μεταπτυχιακό της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ,αφορά στον τομέα της Δημοσιογραφίας και των Νέων Μέσων.
  • Έχει βραβευτεί για το επιστημονικό ντοκιμαντέρ που υπέγραψε στην έρευνα ,την αρχισυνταξία και την παρουσίαση με τίτλο «CERN ,Τα μυστικά του Σύμπαντος» ,από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση.
  • Η ίδια έχει πει σχετικά: "Μία γυναίκα πρέπει να προσπαθεί 1.000 φορές περισσότερο από έναν άνδρα συνάδελφό της σε αυτήν την δουλειά".