Κατερίνα Λέχου: «Δυσκολεύτηκα πολύ να...»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Λέχου: «Δυσκολεύτηκα πολύ να...»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Λέχου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», το μεσημέρι της Δευτέρας 17/01, και αναφέρθηκε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, στον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη, αλλά και στη συγκατοίκηση. Η αγαπημένη ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, μας σύστησε το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λέχου στην Ελένη

«Προσπαθούσα να είμαι η αγαπητή, να είμαι η αγαπημένη της. Τώρα η σχέση μας είναι ένα ποίημα, κατακτήθηκε όμως με κόπο και πόνο»: είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λέχου για την αδερφή της και πρόσθεσε:

«Όλα μου συμβαίνουν καθυστερημένα στη ζωή μου. Δυσκολεύτηκα πολύ να απογαλακτιστώ. Ενηλικιώθηκα στα 35, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες»

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε, ακόμα, για την σχέση της με τον σύζυγό της και δήλωσε: «Έχω ανάγκη από απόλυτη διαύγεια στη σχέση μου. Άλλωστε στο βάθος του χρόνου όλα βγαίνουν στην επιφάνεια».

«Είναι ωραίο να το μοιράζεσαι, δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι ζηλέψαμε. Η συγκατοίκηση τελικά μου προσφέρει ζεστασία, όπως και το σκυλί μου, που με περιμένει να γυρίσω σπίτι. Για μένα είναι σαν ένας άνθρωπος»: ανέφερε σχετικά με την συγκατοίκηση.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Λέχου στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη, "Αυτός και ο άλλος", βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός μίλησε για όλα! Για την υποκριτική, την καριέρα της, αλλά και το ελληνικό #metoo.

«Επικεντρώνονταν στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά, είναι κάτι που το θες αλλά όχι μόνο. Δεν προερχόμουν από αυτό το κλίμα. Είχε κόστος που έκανα πίσω. Πήρα χρόνο να ανδρωθώ όταν ξαναγύρισα», ανέφερε αρχικά.

«Με βοήθησε η δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια πριν. Δεν είχα λόγο για άλλο λόγο το είπα, δεν το είπα για να ξεφορτωθώ κάτι, το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό», είπε για την εξομολόγηση που είχε κάνει στην Φαίη Σκορδά.

Όσον αφορά την πιο άβολη ερώτηση που έχει δεχτεί κατά καιρούς από τους δημοσιογράφους αποκάλυψε: «Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει είναι αν έχω κάνει πλαστική. Κάποια πράγματα είναι… Όπως δεν θα πω σε κάποιον “ξέρεις, είσαι χοντρός”, ή αν του έχουν πέσει τα μαλλιά να πω “έχουν πέσει τα μαλλιά σου”».