Δύσκολες ώρες για την 'Εφη Αχτσιόγλου - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για την 'Εφη Αχτσιόγλου - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε πρόσφατα ο έξι μηνών γιος της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου, με αποτέλεσμα λίγες μέρες αργότερα να κολλήσει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια γνωστοποιήσε την δυσάρεστη αυτή είδηση, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση της Αχτσίογλου για τον κορωνοϊό

«Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τον μικρούλη μας, κόλλησα κι εγώ κορωνοϊό. Σήμερα είναι η έβδομη μέρα με συμπτώματα, τα οποία επιτέλους υποχωρούν. Ο μικρός είναι πλέον πολύ καλύτερα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές. Εμβολιαζόμαστε, αυτοπροστατευόμαστε και αλληλοϋποστηριζόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τον μικρούλη μας, κόλλησα κι εγώ κορωνοϊό. Σήμερα είναι η έβδομη μέρα με συμπτώματα, τα...

Posted by Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou on Sunday, January 16, 2022

Η ανάρτηση που είχε κάνει πριν καιρό για τη γέννηση του παιδιού της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να στείλει το πρώτο της μήνυμα και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές που της έχει στείλει αυτόν τον καιρό για την γέννηση του παιδιού της.

Η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του παιδιού τους.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να δώσει μία νότα χαράς σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας.

«Σ’ έναν πολύ δύσκολο Αύγουστο για τη χώρα μας αλλά και τον πλανήτη, ο μικρούλης μας κλείνει ένα μήνα ζωής. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις θερμές ευχές σας που μας συντρόφευσαν αυτή την πρώτη περίοδο της ζωής του», έγραψε χαρακτηριστικά η πολιτικός στη λεζάντα της ανάρτησής της.