Κατερίνα Καραβάτου: Βραδινή έξοδος με τους συνεργάτες της - Φωτογραφίες από το θέατρο

Χωρίς την Μαρία Ηλιάκη!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Βραδινή έξοδος με τους συνεργάτες της - Φωτογραφίες από το θέατρο

Λίγο καιρό μετά την ξαφνική απώλεια της μητέρας της, και αφού επιτέλους ξεπέρασε τον κορωνοϊό, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια βραδινή έξοδο το βράδυ της Κυριακής 16/01 με τους συνεργάτες της από την εκπομπή της στο MEGA, «Τι λες τώρα». Η αγαπημένη παρουσιάστρια του παρακολούθησε το πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο θέατρο Παλλάς παρέα με τους συνεργάτες της, Στέφανο Κωνσταντινίδη και Βασίλη Βλάχο.

Η έξοδος της Κατερίνας Καραβάτου με τους συνεργάτες της από την εκπομπή «Τι λες τώρα»

Η κομψή παρουσιάστρια δεν αρνήθηκε να ποζάρει στον φακό των φωτογράφων, και αφού η Μαρία Ηλιάκη νοσεί με κορωνοϊό, η παρουσιάστρια πήγε στο θέατρο με τα άλλα δύο μέλη της εκπομπής που συμπαρουσιάζουν.

H Κατερίνα Καραβάτου στο θέατρο.
Η εκπομπή Τι λες τώρα στο θέατρο Παλλάς.
Η Κατερίνα Καραβάτου με τους συνεργάτες της

Η αναφορά της Καραβάτου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε η εκπομπή Τι λες Τώρα, της οποίας οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει το σοκ που έπαθε μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό.

«Νιώθω τον τελευταίο καιρό σαν να παρακολουθώ ένα μόνιμο αστυνομικό θρίλερ. Θέλω να σας μιλήσω με ειλικρίνεια, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω. Υπάρχουν υποθέσεις που είναι πολύ σοβαρές. Υπάρχουν πραγματικά θύματα που υποφέρουν πάρα πολύ και σκέφτομαι. Τόσες πολλές πληροφορίες σκάνε το δευτερόλεπτο. Μιλάμε για την καταγγελία της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη, που πήγε στο αστυνομικό τμήμα πρώτη του μηνός και κατήγγειλε ότι μετά από ένα πάρτι που έγινε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Θεσ/νίκη, αφού της έδωσαν χάπια, την βίασαν.

Από τότε υπάρχει μια σωρεία δηλώσεων κι ιστοριών που μπλέκονται η μία μέσα στην άλλη, που νομίζω ότι χρειάζεται πολύ σοβαρή έρευνα για να μπορέσει κανείς να ξεκαθαρίσει την αλήθεια. Θέλουμε μόνο η αλήθεια να βγει προς τα έξω και σκέφτομαι εγώ είμαι παρουσιάστρια μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Τι μπορώ να κάνω; Μπορούμε να πούμε αυτά που μόνο οι υπεύθυνες αρχές μπορούν» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.