Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος: «Δέχτηκαμε πρόταση για...» - Το αποκάλυψαν για πρώτη φορά

«Έγινε αυτή η πρόταση, την σκεφτήκαμε σοβαρά, αλλά....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος: «Δέχτηκαμε πρόταση για...» - Το αποκάλυψαν για πρώτη φορά

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (17/1) η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι δύο παρουσιαστές αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική πρόταση που είχαν δεχτεί, πριν προχωρήσουν στην μεταγραφή τους στην ΕΡΤ.

Η πρόταση που δέχτηκαν Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος

«Εμείς δεν το είχαμε πει ποτέ, παρόλο που έγινε από το Πάσχα, ούτε θα το πούμε τώρα, αλλά υπήρχε. Έγινε αυτή η πρόταση, την σκεφτήκαμε σοβαρά, αλλά προτιμήσαμε την εκπομπή στην ΕΡΤ» ανέφερε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από την μεριά της δήλωσε: «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό το κάτι είναι πάρα πολύ δύσκολο να το κάνεις στο πάρα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχετε στα πρωινά. Δεν χρειαζόταν. Το σκεφτήκαμε. Ήταν θέμα περιεχομένου. Αναγκαστικά θα έπρεπε να κάνουμε αυτά που κάνουν οι πρωινές εκπομπές. Από τη στιγμή που είχαμε τη δυνατότητα να μην το κάνουμε αυτό, αποφασίσαμε να μην το κάνουμε. Και έχει και μια συγκίνηση η ΕΡΤ. Είναι τιμή με ένα τρόπο».

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ - Τι συνέβη

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο ίδιος μάλιστα συγκίνησε αρκετά την Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Δελαπόρτας διηγήθηκε μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της Ρένας Βλαχοπούλου.

«Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το «σπίτι» της, 40 χρόνια εκεί. Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που έβγαινε και έβαλε τα κλάματα και εγώ εκεί σοκαρίστηκα. Έλεγε «Άσε με να θυμηθώ». Λέω «Πάμε να φύγουμε μη σε δει ο κόσμος». Μου λέει «Όχι, άσε με άσε με». Αυτό που έζησα ήταν για μένα λίγο…», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα: «Όλο αυτό που ακούω να τραγουδάει τώρα για την Αθήνα και σκέφτηκα αυτή την εικόνα που περιέγραψες», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, η οποία και πριν λίγο καιρό συγκινήθηκε on air.