Φάρμα 2 - Spoiler: Έντονος τσακωμός ανάμεσα σε Αθανασία Τσουμελέκα και Σάσα Μπάστα

Τι θα συμβεί με τις δύο παίκτριες;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φάρμα 2 - Spoiler: Έντονος τσακωμός ανάμεσα σε Αθανασία Τσουμελέκα και Σάσα Μπάστα

Μετά την αποχώρηση στο επεισόδιο της Παρασκευής 14/01 στην Φάρμα, θα επιστρέψουν δυο νέοι παίκτες στο ριάλιτι του ANT1, που πρόκειται να φέρουν μαζί τους αρκετή ένταση και παράπονα. Μια από τους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι είναι και η Σάσα Μπάστα - δείτε εδώ ποιος άλλος επιστρέφει - η οποία πρόκειται να λογομαχήσει σε έντονα με την Αθανασία Τσουμελέκα.

Οι δύο παίκτριες είχαν, στο παρελθόν, έρθει σε ένταση όταν η αθλήτρια είχε καταψηφίσει την γνωστή τραγουδίστρια για να φύγει από το παιχνίδι.

Ο τσακωμός της Αθανασίας Τσουμελέκα και της Σάσας Μπάστα στη Φάρμα

«Για μία ακόμα φορά συζητάς και λες πράγματα και δεν με έπιασες να μου τα πεις. Προφανώς έχεις γενικά το “σου είπα, μου είπε”. Από μόνη σου δεν έχεις έρθει να με πιάσεις. Με το που έφτασες, χαιρέτησες όλους τους υπόλοιπους, εκτός από εμένα στο τέλος» θα πει χαρακτηριστικά η Αθανασία Τσουμελέκα και θα προσθέσει: «Αρκέστηκες στο “σου είπα, μου είπες” και λες στον Μάνο “δεν μου μιλάει η Αθανασία, κάτι έχει”».

Στο σημείο αυτό, η Σάσα Μπάστα θα τη διορθώνει λέγοντας: «Έφυγα από το σπίτι, όλα καλά. Όταν έφυγα από το σπίτι, πήρα αγάπη και μετά γυρνάω και μαθαίνω ότι έχει γίνει συζήτηση ότι η κα Τσουμελέκα με απωθούσε και δεν με ήθελε για φίλη, και ότι δε μπορούσε να μου το δείξει…».

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτός ο διαπληκτισμός στα επόμενα επεισόδια.

Η αποχώρηση της Μπάστα από την Φάρμα 2

Σε μια σκληρή μονομαχία συμμετείχαν στο αποψινό (29/12) επεισόδιο της Φάρμας η Σάσα Μπάστα και η Χριστιάνα Σμαραγδή, με τις δύο παίκτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η αρχηγός του σπιτιού, Αθανασία, είχε επιλέξει την τραγουδίστρια ως πρώτο μονομάχο, μια επιλογή αρκετά απρόβλεπτη μιας και είναι πολύ καλές φίλες και η δεύτερη με την σειρά της επέλεξε ως αντίπαλό της την Χριστιάνα.

Έτσι λοιπόν οι δύο γυναίκες μπήκαν στον αχυρώνα και ξεκίνησαν την δοκιμασία, με την Σάσα Μπάστα να βρίσκει αρκετές ατυχίες, με αποτέλεσμα να θέλει να τα παρατήσει και έτσι ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μάλιστα, στο τέλος δεν έκρυψε την συγκίνησή της, όταν αποχαιρετήθηκε με την φίλη της, Αγγελική Ηλιάδη.