Συγκλονίζει ο Κώστας Νικούλι - «Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να...»

Η αναφορά στην καταγωγή και τα παιδικά του χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Κώστας Νικούλι - «Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) ο Κώστας Νικούλι. Ο γνωστός πρωταγωνιστής του Σασμού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που τον θέλουν να παίρνει μέρος στο Survivor.

Οι δηλώσεις του Νικούλι

«Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση.

Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι και πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά.

Πάντα έκανα διακοπές στην Αλβανία το καλοκαίρι. Μας έπαιρνε ο παππούς μου 1η Ιουνίου και μας έφερνε μέσα Σεπτέμβρη. Μιλάω τη γλώσσα, αλλά όχι με τόση άνεση», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

"Ίσως να μην είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει Αλβανός! Είμαι περήφανος!" -

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους ηθοποιούς της νέας σειράς του ALPHA, Σασμός, (που αλλάζει μέρες προβολής) ο Κώστας Νικούλι, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 14/12 στο The 2night show.

Έχοντας απέναντί του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την ζωή του και όσα εκείνη περιλαμβάνει.

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και οκτώ μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε!

Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω».

«Το όνομά μου δεν προδίδει κάτι. Προσωπικά, θέλω το επώνυμο να είναι Νικούλι και όχι Νικούλης για να θυμάμαι από που προέρχομαι. Η ταυτότητα έλεγε Νικούλι και αυτό ήθελα να είναι το επώνυμο μου. Είμαι περήφανος. Ήμουν ανοιχτός από την πρώτη στιγμή και δεν ένιωθα ότι είμαι ξένος ή διαφορετικός από τους υπόλοιπους.

Ίσως να μην είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει Αλβανός αλλά όσο να είναι δεν ένιωθα ποτέ άσχημα. Ο καθένας επιλέγει την ταυτότητά του, ανεξάρτητα φύλου ή εθνικότητας».