Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Λύγισε» στον αέρα του Πρωινού

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Λύγισε» στον αέρα του Πρωινού

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε σχέση με την 22χρονη Ιλάειρα και, μάλιστα της έκανε πρόταση γάμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αράχωβα, με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Το ζευγάρι που πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, το πρωί της Δευτέρας 17/01, βρέθηκε καλεσμένο στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για τη σχέση του.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στον γνωστό παραγωγό και, πιο συγκεκριμένα, κάλεσαν τον πατέρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, να μιλήσει στο ζευγάρι.

Η έκπληξη του Λιάγκα και της Σκορδά στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει στον πατέρα του Μαυρίκιου. Είναι γλυκιά, ευαίσθητη, καλός χαρακτήρας. Δέκα μέρες που την είδαμε εδώ, περάσαμε πολύ ωραία», είπε για τη νύφη του ο Γιώργος Μαυρικίου και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον γιο του: «Στον Μαυρίκιο έχω πλήρη εμπιστοσύνη από μικρό παιδάκι. Όπου έφτασε το κέρδισε από μόνος του. Είναι σπουδαγμένος και ξέρει τι επιλέγει. Γι αυτό επέλεξε και αυτή την όμορφη νύφη. Πάντα ήμουν δίπλα του. Ψάχνω τον κύριο που έγραψε ότι θα δώσω στον γιο μου βίλες και εκατομμύρια να μου πει που θα τα βρω»: είπε ο πατέρας του Μαυρίκιου Μαυρικίου, με τον θεατρικό παραγωγό να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

Η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τον αρραβώνα του

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που χαρακτήριζαν ψεύτικη την πρόταση γάμου που έκανε πριν από λίγο καιρό στην αγαπημένη του, Ιλάειρα.

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός εξήγησε πως στην αρχή τα σχόλια αυτά τον επηρέασαν σημαντικά ωστόσο πλέον δεν τους δίνει καν σημασία.

«Έχω διαβάσει διάφορα, όπως ότι μπορεί να είναι ψεύτικο όλο μέχρι και για οικογενειακά θέμα, για προίκες. Το μόνο πράγμα στη ζωή μου που ήταν ανεκπλήρωτο ήταν αυτό. Δεν έχω κάτι άλλο να ονειρεύομαι επαγγελματικά. Την υγεία μας να έχουμε. Όλα αυτά που έχω διαβάσει είναι αστεία, όπως για παράδειγμα ότι οι γονείς μου τώρα που παντρευόμαστε θα μου δώσουν μία μεγάλη προίκα. Στην αρχή στενοχωρήθηκα, αλλά τώρα γελάω. Κατά καιρούς μου έχουν σύρει τα εξ’ αμάξης…», είπε χαρακτηριστικά ο θεατρικός παραγωγός.