«Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Χρήστο Δάντη

Αναφορικά με τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Χρήστο Δάντη

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε ο Χρήστος Δάντης μέσα από τον λογαριασμό στο Facebook, αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη που ναρκώθηκε και βιάστηκε ομαδικά σε prive πάρτι.

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, όπως συμβαίνει και σε κάθε υπόθεση βιασμού, υπήρχαν πολλά άτομα που το μόνο που είχαν να πουν είναι «τι δουλειά είχε εκεί», μη αντιλαμβάνοντας ακόμα πως μόνο το θύμα φέρει ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Χρήστος Δάντης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ξέσπασαν δημόσια, προχωρώντας σε ένα οργισμένο μήνυμα.

Η οργισμένη ανάρτηση του Δάντη για τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

«Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά «τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι», «πληρωνόταν», «ας πρόσεχε» κλπ.. Κάτω από όποιες συνθήκες ήταν εκεί το κορίτσι, πληρωνόταν δεν πληρωνόταν ή ξεγελάστηκε από τον πλούτο και το lifestyle, κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ναρκώσει και να το πηδήξει με το ζόρι. Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά. Ντρέπομαι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Στο πλευρό της 24χρονης η κοπέλα που κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κοπέλα που έκανε πρώτη την καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης στην 24χρονη που κατήγγειλε πως βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Όσον αφορά στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης θέλω αρχικά να δηλώσω την απεριόριστη συμπαράστασή μου προς την κοπέλα, καθώς μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνεται. Αρχικά γιατί έχω μια παρόμοια τραυματική εμπειρία, της οποίας ηθικός αυτουργός είναι ο κατηγορούμενος της δικής μου υπόθεσης, που όμως για αυτήν την περίπτωση δε μπορώ να κινηθώ νομικά.

Αλλά και γιατί οι δράστες φέρεται να είναι γνωστά πρόσωπα στους επιχειρηματικούς κύκλους, αντίστοιχα με τον άνθρωπο που με διέσυρε στο διαδίκτυο που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό ήταν κάτι που με φόβισε στο να μιλήσω αρχικά δημόσια για ό,τι μου συνέβη. Όμως η κοινωνία πλέον δεν έχει καμία ανοχή σε τέτοια θέματα, όποιος κι αν είναι ο θύτης, όσο γερές διασυνδέσεις κι αν έχει.

Πλέον στην εποχή των social media, μπορούμε να δούμε πόσο δύναμη έχουμε και πως τίποτα δε θα επιτρέπουμε να συγκαλύπτεται. Εύχομαι να βρει τη δύναμη να αντέξει ψυχικά σε όλο αυτό τον δικαστικό αγώνα που έχει μπροστά της και να σκέπτεται ότι αυτό το απαίσιο γεγονός που της συνέβη, μπορεί να σώσει άλλες κοπέλες που σιωπούν από ντροπή. Θέλω πολύ να επικοινωνήσει η κοπέλα μαζί μου για να πάρουμε η μία δύναμη από την άλλη. Σας ευχαριστώ που δεν αφήνετε τίποτα να συγκαλυφθεί», είπε χαρακτηριστικά.