Απόστολος Γκλέτσος: «Θα ήθελα να είναι ένας κακός εφιάλτης» - Συγκινημένος στην κάμερα της ΕΡΤ

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απόστολος Γκλέτσος: «Θα ήθελα να είναι ένας κακός εφιάλτης» - Συγκινημένος στην κάμερα της ΕΡΤ

Στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που έχει βιώσει αλλά και στο κίνημα metoo.

Οι δηλώσεις του Γκλέτσου

«Είμαι ένας άνθρωπος μπαρουτοκαπνισμένος, έχω βγει μέσα από την φωτιά κι από δύσκολες καταστάσεις. Ξέρω καλά την δουλειά των media, όπως και τα media ξέρουν καλά την δουλειά τους. Έχουμε μια σχέση επαγγελματική, εγώ κάνω την δουλειά μου κι αυτή την δική τους. Ούτε μου χρωστάνε, ούτε τους χρωστώ. Η δουλειά γίνεται μεταξύ επαγγελματιών, δεν υπάρχουν συναισθήματα… Γεννήθηκα εξοικειωμένος με το χρόνο και με το βιολογικό τέλος.

Θα ήθελα να είναι ένας κακός εφιάλτης, να ξυπνήσουμε και να μην υπάρχει. Ας είναι μια οδηγία για τους επόμενους. Αυτοί που τα έκανα τους εύχομαι να συντριβούν εσωτερικά και να βρουν λύτρωση μέσα από την όποια τιμωρία. Όλοι εν δυνάμει είμαστε και θύτες και θύματα» κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος, λίγο καιρό μετά την φήμη που τον ήθελε να έχει έρθει σε έντονη σύγκρουση με τεχνικό του ΣΚΑΙ.

«Άκουσες τι σου είπα; Αν με ξαναδιακόψεις δεν...»

Και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος μετά το φημολογούμενο επεισόδιο με τεχνικό της σειράς Μόλις Χθες στην οποία πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, έκανε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όταν λοιπόν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στις πληγείσες από την φωτιά περιοχές της Εύβοιας, ο ηθοποιός ζήτησε διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν. «Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…» ανέφερε αρχικά ήρεμος.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δεν τον έπεισαν και η κατάσταση ξεκίνησε να γίνεται έντονη. «Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα, τώρα. Άσε τις εισηγήσεις», είπε.

Όταν όμως ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει έγινε έξαλλος και ξέσπασε.

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα; Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…».

«Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».