Παύλος Χάππιλος: «Είμαι ένας μη απειλητικός γκέι! Νιώθω ότι ένας άνθρωπος που με ακούει, θα...»

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Masterchef

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παύλος Χάππιλος: «Είμαι ένας μη απειλητικός γκέι! Νιώθω ότι ένας άνθρωπος που με ακούει, θα...»

Στο πλατό του Στούντιο 4 βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Παύλος Χάππιλος για να φτιάξει σοκολατένια μπισκότα, ωστόσο θέλησε ταυτόχρονα να περάσει κι ένα μήνυμα.

Οι δηλώσεις του Χάππιλου

«Γενικότερα δεν είμαι ανταγωνιστικός. Έπαιξα με έναν φίλο μου μπιρίμπα κι ένιωσα ανταγωνισμό κι είπα αυτό είναι, είχα ξεχάσει το συναίσθημα. Στο παιχνίδι προσπαθούσα πάρα πολύ να μην με χτυπήσει ο ανταγωνισμός γιατί τον έβλεπα πολύ γύρω μου. Δεν πήγα για να κερδίσω, δεν το πίστευα. Στην πορεία άλλαξε. Πήγα για να δοκιμαστώ.

Να περάσω ένα μήνυμα, που χάρηκα που περάστηκε. Πήγα με αφέλεια. Ήξερα πριν πάω, ότι είμαι ένας μη απειλητικός γκέι. Εννοώ με βλέπεις κι είμαι συμπαθητικός, είμαι χαμογελαστός. Νιώθω ότι ένας άνθρωπος που με ακούει, θα μπορούσε να ακούσει πιο άνετα το μήνυμα. Ήξερα ότι μπορώ να πω αυτά που με εκφράζουν και να τα ακούσει ο άλλος» ανέφερε ο Παύλος Χάππιλος, ο οποίος πριν λίγο καιρό έδωσε το παρών στο Athens pride.

«Στους γονείς έκανα coming out για πρώτη φορά στα 17 και στις φίλες μου όταν ήμουν 12»

Ο Παύλος Χάππιλος βρέθηκε στο κανάλι της Zoe Pre στο Youtube για τη στήλη “Κρίμα” και αποκάλυψε πότε έκανε coming out στους φίλους και στους γονείς του.

«Γενικότερα ήμουν ένα πολύ περίεργο παιδί. Ήμουν συνειδητοποιημένος από μικρή ηλικία. Δεν με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι. Ήξερα ότι ήταν ταμπού και δεν έπρεπε να μιλάω για αυτό. Αλλά ήμουν εντάξει με τη σεξουαλικότητα μου.

Πέρασα το στάδιο που έλεγα “γιατί να είμαι διαφορετικός; Θα ήταν όλα πιο εύκολα”. Στους γονείς έκανα coming out για πρώτη φορά στα 17 και στις φίλες μου όταν ήμουν 12».