Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Οι 3 σοβαρές απώλειες που της «στοίχησαν» - Συγκλονίζει η ιστορία της

Τα «χτυπήματα» της μοίρας...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Οι 3 σοβαρές απώλειες που της «στοίχησαν» - Συγκλονίζει η ιστορία της

Ένα πολύ δύσκολο παρελθόν φαίνεται πως έχει η 24χρονη κοπέλα που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η ίδια τα τελευταία χρόνια βίωσε τρεις πολύ σοβαρές απώλειες.

Οι 3 σοβαρές απώλειες που «στοίχησαν» στην 24χρονη

Συγκεκριμένα, η ίδια έχασε τον πατέρα, την μητέρα αλλλά και τον σύντροφό της. Σύμφωνα με την εκπομπή t-live, η κοπέλα έχασε τον πατέρα της στις αρχές του 202 ενώ έναν χρόνο αργότερα έχασε τον σύντροφό της ανίατη ασθένεια.

«Ζωή μου όλη πάλεψες πολύ σκληρά, είσαι ήρωας. Είσαι τα πάντα για μένα, δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό παράδεισο ψυχή μου, σε λατρεύω», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Λίγο αργότερα, χάνει και τη μητέρα της: «40 ημέρες χωρίς εσένα μανούλα, μα σε νιώθω παντού. Καλή ανάπαυση, καλή ξεκούραση, σ’ αγαπώ πολύ και μου λείπεις», είχε επίσης γράψει στα social media.

Η 24χρονη κοπέλα σήμερα, μετά από όσα βίωσε, δηλώνει ότι δε θα κάνει βήμα πίσω στον αγώνα για την απόδοση της δικαιοσύνης.

Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Από την Παρασκευή 14/1 που η κοπέλα έκανε την καταγγελία, στο φως της δημοσιότητας έρχονται συγκλονιστικά στοιχεία, ενώ φήμες ήθελαν να εμπλέκεται και ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη, είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή». Με αυτά τα θαρραλέα λόγια η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη δηλώνει στο ThessToday.gr μέσω του δικηγόρου της αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή εκείνων που εμπλέκονται στο φερόμενο ως περιστατικό, υπογραμμίζοντας ότι το κύμα αγάπης που δέχεται τη βοηθά για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η πολύκροτη υπόθεση που από την Παρασκευή έχει προκαλέσει «τσουνάμι» εξελίξεων σε πανελλήνιο επίπεδο έχει οδηγήσει στην αποκάλυψη αλλεπάλληλων καταγγελιών που σχετίζονται με τα άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης. Η νεαρή κοπέλα εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία, ευχόμενη όπως έγραψε το ThessToday.gr «να μην πάθει κανένα άλλο κορίτσι αυτό που συνέβη σε εμένα».

Η τεραστίων διαστάσεων εκδήλωση αγάπης από τον κόσμο προς το πρόσωπό της φαίνεται πως λειτουργεί ως ορθοστάτης για την επιστροφή της 24χρονης στην κανονική της ζωή. «Με τα τηλεφωνήματα και τις ευχές του κόσμου σιγά-σιγά επανέρχομαι. Το ευχαριστώ είναι λίγο», μετέφερε στον δικηγόρο της, Αθανάσιο Ζιώγα, δηλώνοντάς του ότι το κύμα συμπαράστασης που δέχεται καθημερινά είναι ο κινητήριος μοχλός για να συνεχίσει τον αγώνα της αποκάλυψης των ενόχων.

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Το χτύπημα της μοίρας για την 24χρονη αναμφίβολα είναι μεγάλο, μετά την απώλεια συγγενικών και αγαπημένων της ανθρώπων εντός μικρού χρονικού διαστήματος. Η τραγική ιστορία που κουβαλά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την ευρύτερη τοπική κοινωνία, με τους ντόπιους να εκφράζουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στη δικαστική -και κοινωνική- περιπέτεια. Το θάρρος της νεαρής 24χρονης να καταγγείλει τον βιασμό της σε μια χώρα που συνήθως μετατρέπει το θύμα σε θύτη άγγιξε ακόμη και τον δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη, ο οποίος τόνισε στο ThessToday.gr ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της.

«Ο δήμος θα είναι δίπλα της και θα τη στηρίξει με κάθε τρόπο για να καταφέρει να επιστρέψει στην κανονικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Λαγκαδά.