Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η απάντηση της Coca-Cola 3E μετά την κατηγορία για εμπλοκή

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η απάντηση της Coca-Cola 3E μετά την κατηγορία για εμπλοκή

Στις φήμες που θέλουν την εταιρία Coca-Cola 3E και συγκεκριμένα δύο ανθρώπους της ελληνικής ιδιοκτησίας να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη θέλησε να απαντήσει μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Η εταιρεία λοιπόν διέψευσε τα δημοσιεύματα και ξεκαθάρισε πως δεν έχουν καμία εμπλοκή με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση, το ίδιο και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, του οποίου το όνομα επίσης ακούγεται στην εν λόγω υπόθεση.

Η απάντηση της Coca-Cola 3E μετά την κατηγορία για εμπλοκή

«Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση. Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας» έγραψε χαρακτηριστικά η εταιρία στο facebook.

Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι...

Posted by Coca-Cola 3E on Monday, January 17, 2022

Με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας Γκιώνης - Η επικοινωνία που είχε με την 24χρονη λίγο μετά τον βιασμό της

Σε μια νέα ανάρτηση προχώρησε ο Ηλίας Γκιώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λίγο μετά την αποκάλυψη πως δέχεται απειλές για την ζωή του αλλά και μηνύσεις, με πρώτη αυτή του Δημήτρη Φιντιρίκου. Ο ακτιβιστής που δημοσιοποιήσε τον βιασμό που δέχτηκε η 24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ωστόσο αυτό που θέλει είναι να ενθαρρύνει κοπέλες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο να μιλήσουν.

Ο Ηλίας, συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του οπού τον βλέπουμε να είναι με δάκρυα στα μάτια. Στο εν λόγω στιγμιότυπα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εχθές το βράδυ μας ενημέρωσαν ότι με ψάχνει η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα η κοπέλα με πήρε τηλέφωνο να μου πει ευχαριστώ και ότι θέλει να γίνουμε μία ομάδα μαζί με τον δικηγόρο της για να παλέψουμε με τα τέρατα. Μίλησα με τον Χρήστο τον δικηγόρο της και μου έλεγε ο άνθρωπος ευχαριστώ για όσα κάνω, μου ανέλυσε όσα στοιχεία έχει και είπαμε ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε τα πάντα μαζί. Είμαι σε σοκ αλλά κλαίω από χαρά δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα, τα όσα θυμάται η κοπέλα είναι ακραία.

Στηρίζουμε τον αγώνα της κοπέλα μου είπε ότι αυτή πέρασε ότι πέρασε τώρα θα παλέψει για τα υπόλοιπα κορίτσια και μου ζήτησε όποιο κορίτσι θέλει να σας δώσω το κινητό της για να μιλήσετε και να γίνεται ομάδα».

Ηλίας Γκιώνης ανάρτηση για 24χρονη