Τζώρτζης Μονογυιός: Νέα ντοκουμέντα για το τροχαίο - Οι εικόνες που εξετάζει η τροχαία

Νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζώρτζης Μονογυιός: Νέα ντοκουμέντα για το τροχαίο - Οι εικόνες που εξετάζει η τροχαία

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1). Το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1), η εκπομπή T-Live έβγαλε στη δημοσιότητα μερικά ακόμα ντοκουμέντα για το δυστύχημα, τα οποία βρίσκονται στο μικροσκόπιο της τροχαίας.

Στα δύο βίντεο, που προέρχονται από κάμερες ασφαλείας φαίνεται από τη μία το όχημα να γλιστράει με το πλάι και να χάνει την πρόσφυση στο πίσω μέρος και από την άλλη, βλέπουμε για πρώτη φορά το σημείο από την μπροστινή πλευρά που έχει πιάσει φωτιά το ΙΧ καθώς και τις προσπάθειες της πυροσβεστικής για να το σβήσει.

Οι εικόνες που εξετάζει η τροχαίο για το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Σήμερα 18/1 η κηδεία του - Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του

Σήμερα 18/1 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, λίγες ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή της Βούλας στις 14/1, όταν το αυτοκίνητό του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έφυγε της πορείας του έπεσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες. Η σύζυγός του έζησε από θαύμα και μόλις χθες 17/1 έμαθε για το θάνατο του, με την αντίδραση της να είναι άσχημη.

Το τελευταίο "αντίο" τα αγαπημένα του πρόσωπα θα το πουν στην Μύκονο και οι κάτοικοι, ειδικά εκείνοι που τον γνώριζαν δηλώνουν συγκλονισμένοι.

Να σημειωθεί πως το 2000 στη Μύκονο ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε διασταυρωθεί ξανά με τον θάνατο, σε μία άδεια από την στρατιωτική θητεία του που έκανε βόλτα με μηχανή μεγάλου κυβισμού και συνεπιβάτη φίλο του.

Η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου», έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον γιο της.

ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου.

Posted by Eleni Xydaki on Monday, January 17, 2022