Μονογυιός: Ανατριχιαστικές οι εικόνες μέσα από το αμάξι - Οι πληγές του ανθρώπου που τους απεγκλώβισε

Φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα του τροχαίου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μονογυιός: Ανατριχιαστικές οι εικόνες μέσα από το αμάξι - Οι πληγές του ανθρώπου που τους απεγκλώβισε

Μετά τα δύο νέα βίντεο που εξετάζονται από την τροχαία από το βράδυ της Πέμπτης (13/01) και τις αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, στην εκπομπή του ANT1, «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης 18/01, για πρώτη φορά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες ανατριχιαστικές εικόνες από την στιγμή του απεγκλωβισμού της γυναίκας του Τζώρτζη Μονογυιού και του ίδιου του 45χρονου, τις οποίες παρείχε ο κολλητός φίλος του αδικοχαμένου στον Γιώργο Λιάγκα.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την στιγμή του απεγκλωβισμού του Μονογυιού και της συζύγου του

«Μου είπε “την έβγαλα, ακούμπησα τη ζώνη της, την έβγαλα, την πέταξα πιο κάτω και μπήκα πιο μέσα για να βγάλω τον Τζώρτζη. Ήταν χτυπημένο το κεφάλι του Τζώρτζη και είχε αρχίσει να καίγεται» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το ρεπορταζ της εκπομπής και τις φωτογραφίες ντοκουμέντα:

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού

Σήμερα 18/1 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, λίγες ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή της Βούλας στις 14/1, όταν το αυτοκίνητό του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έφυγε της πορείας του έπεσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες. Η σύζυγός του έζησε από θαύμα και μόλις χθες 17/1 έμαθε για το θάνατο του, με την αντίδραση της να είναι άσχημη.

Το τελευταίο "αντίο" τα αγαπημένα του πρόσωπα θα το πουν στην Μύκονο και οι κάτοικοι, ειδικά εκείνοι που τον γνώριζαν δηλώνουν συγκλονισμένοι.

Να σημειωθεί πως το 2000 στη Μύκονο ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε διασταυρωθεί ξανά με τον θάνατο, σε μία άδεια από την στρατιωτική θητεία του που έκανε βόλτα με μηχανή μεγάλου κυβισμού και συνεπιβάτη φίλο του.

Η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου», έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον γιο της.

ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου.

Posted by Eleni Xydaki on Monday, January 17, 2022