H συμφωνία που έκαναν στην αρχή της σχέσης τους Δέσποινας Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Για αυτό έγινε έξαλλος ο ηθοποιός με τα δημοσιεύματα περί γάμου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H συμφωνία που έκαναν στην αρχή της σχέσης τους Δέσποινας Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz αυτή την στιγμή. Τόσο η τραγουδίστρια μετά το διαζύγιο της από τον Ντέμη Νικολαϊδη όσο και ο ηθοποιός μετά το χωρισμό του από την γυναίκα του, βρήκε ο ένας στα μάτια του άλλου τον έρωτα.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, πολλά είναι τα δημοσιεύματα περιοδικών και εφημερίδων, που τους θέλουν να παντρεύονται, αφού έγραψαν μέχρι και πως η Δέσποινα φόρεσε νυφικό. Η είδηση αυτή λοιπόν είναι ψέμα!

Αρχικά το διέψευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, δηλώνοντας πως έχει ενοχληθεί με τα όσα γράφουν μέσα τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Η συμφωνία που έχουν κάνει Μπισμπίκης - Βανδή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της RealNews δεν ισχύει πως παντρεύονται ή πρόκειται να παντρευτούν. Και οι δυο έχουν βγει σχετικά πρόσφατα από δύο μακροχρόνιους γάμους στους οποίους απέκτησαν τα παιδιά τους και, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, δεν υπάρχει από την πλευρά τους ούτε βιασύνη, ούτε και πρόθεση να ξανά παντρευτούν, κάτι που είχαν συμφωνήσει από την αρχή της σχέσης τους.

Η Βανδή δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια μπορεί να πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, ωστόσο, είχε στο πλευρό της τα αγαπημένα της άτομα, αλλά και τον ηθοποιό να την βοηθάει σε ότι χρειαστεί.

Την ώρα λοιπόν που οι φήμες την θέλουν να ανεβάζει μιούζικαλ στο θέατρο με τον αγαπημένο της, η ίδια αδιαφορεί για τις παραπληροφορήσεις και περνάει τρυφερές στιγμές μαζί του.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες ώρες τους τρέλανε όλους όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, την εν λόγω φωτογραφία κοινοποίησε στο προφίλ του και ο ηθοποιός και έγραψε «my love».

Το ζευγάρι αγκαλιασμένο πόζαρε στην οθόνη του κινητού πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ!

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη