Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση για την αγάπη λίγο μετά την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Μπισμπίκη

Τι θέλει να πει η τραγουδίστρια;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση για την αγάπη λίγο μετά την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή μοιάζει να διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, αφού μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη. Η σχέση τους, μάλιστα, ενώ δεν ήταν ποτέ στην ουσία κρυφή, με τους δυο τους να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, μόλις πριν λίγα εικοσιτετράωρα επισημοποιήθηκε, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει μια κοινή της φωτογραφία με τον ηθοποιό από την πρεμιέρα του στη θεατρική παράσταση τα «Κόκκινα Φανάρια».

Το βράδυ της Δευτέρας 17/01, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία μιλάει για την αγάπη.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

«Μόνος δεν κοιμάται κανείς. Καθένας κάτι παίρνει αγκαλιά τη νύχτα. Άλλος τον εγωισμό, άλλος την αξιοπρέπεια, άλλος τα λάθη και ο τυχερός την αγάπη» έγραφε η φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή στο Instagram

Η συμφωνία που έχουν κάνει Μπισμπίκης - Βανδή

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz αυτή την στιγμή. Τόσο η τραγουδίστρια μετά το διαζύγιο της από τον Ντέμη Νικολαϊδη όσο και ο ηθοποιός μετά το χωρισμό του από την γυναίκα του, βρήκε ο ένας στα μάτια του άλλου τον έρωτα.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, πολλά είναι τα δημοσιεύματα περιοδικών και εφημερίδων, που τους θέλουν να παντρεύονται, αφού έγραψαν μέχρι και πως η Δέσποινα φόρεσε νυφικό. Η είδηση αυτή λοιπόν είναι ψέμα!

Αρχικά το διέψευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, δηλώνοντας πως έχει ενοχληθεί με τα όσα γράφουν μέσα τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της RealNews δεν ισχύει πως παντρεύονται ή πρόκειται να παντρευτούν. Και οι δυο έχουν βγει σχετικά πρόσφατα από δύο μακροχρόνιους γάμους στους οποίους απέκτησαν τα παιδιά τους και, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, δεν υπάρχει από την πλευρά τους ούτε βιασύνη, ούτε και πρόθεση να ξανά παντρευτούν, κάτι που είχαν συμφωνήσει από την αρχή της σχέσης τους.