Κηδεία Μονογυιού: Έφτασε η σωρός του στην Μύκονο

Οι πρώτες εικόνες

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κηδεία Μονογυιού: Έφτασε η σωρός του στην Μύκονο

Αυτή την ώρα έφτασε στο λιμάνι της Μυκόνου, η σωρός του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού. Το νησί στο οποίο μεγάλωσε ο επιχειρηματίας, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο δυστύχημα με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του, το βράδυ της Πέμπτης 18/01, στην περιοχή της Βούλας, βιώνει ανείπωτος πόνο. Μία αγκαλιά είναι όλοι οι δικού του άνθρωποι, η οικογένειά του και οι φίλοι του, στο τελευταίο αντίο, για το οποίο έκανε μια ιδιαίτερη παράκληση η αδερφή του 45χρονου, Κατερίνα Μονογυιού.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με την Ζήνα», μεταδόθηκαν τα σχετικά πλάνα από την άφηξη της σωρού του αδικοχαμένου στο λιμάνι. Η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:30 στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου.

Η στιγμή της άφιξης της σωροού του Τζώρτζη Μονογυιού

Η αποκάλυψη για το κοστούμι που θα φορέσει ο Τζώρτζης Μονογυιός στην κηδεία του

Η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού πρόκειται να γίνει σήμερα 18/01, λίγες μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που είχε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του στην περιοχή της Βούλας, το βράδυ της Πέμπτης 13/01. Μάλιστα, η μητέρα του έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση, στην οποία αποχαιρετά τον γιο της.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από συζήτηση που είχε με την αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα, αποκάλυψε ότι τα ρούχα που φορούσε ο αδερφός της στην ανάρτηση που έκανε η ίδια με την παράκλησή της για την διεξαγωγή της τελετής, είναι αυτά που θα φορέσει στην τελευταία του κατοικία.

Το Πρωινό βρέθηκε στη Μύκονο και στο εκκλησάκι που θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει την επικοινωνία του με την αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού και τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική τους συνομιλία.