Άκης Τσοχατζόπουλος: To ηχητικό ντοκουμέντο από την αποφυλάκισή του - «Με τη γυναίκα μου...»

Ανοίγει αύριο η διαθήκη του...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Άκης Τσοχατζόπουλος: To ηχητικό ντοκουμέντο από την αποφυλάκισή του - «Με τη γυναίκα μου...»

Πέντε μήνες πέρασαν από τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου και αύριο, 19/01, αναμένεται να ανοίξει η διαθήκη του. Ένα ηχητικό ντοκουμέντο του εκλιπόντα πολιτικού λίγο μετά την αποφυλάκιση του, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο ο πολιτικός μιλάει για τις ενοχές του αλλά στηρίζει και την γυναίκα του. Στον αέρα του Πρωινού, μίλησε και ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, σχετικά με την διαθήκη του γνωστού πολιτικού.

Το ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου για την γυναίκα του, Βίκυ

«Η γυναίκα μου επιμένω ότι είναι αθώα κι έζησε τέσσερα τραγικά χρόνια. Στο νοσοκομείο και στο ψυχιατρείο οι συνθήκες ήταν δραματικές και επιπλέον είχε δυσμενή μεταχείριση. Βεβαίως έχω ενοχές και αυτό δεν μπορώ, ούτε μπορούσα να το επηρεάσω. Εξαιτίας μου και φυλακίστηκε, και βασανίστηκε και πέρασε 4 χρόνια στη φυλακή. Αυτή είναι μία πραγματικότητα αλλά η γυναίκα μου μου στάθηκε όλο αυτό το διάστημα. Και αυτό το εκτιμώ και είμαι όπως καταλαβαίνετε δεσμευμένος με τη γυναίκα μου, ψυχικά. Όλο αυτό το βασανιστήριο το περάσαμε παράλληλα μαζί και της το χρωστώ»: λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου για την οικογένειά του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την δικαστική διαμάχη της Βίκυς Σταμάτη Τσοχατζοπούλου με την εξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκη. Το Πρωινό έβγαλε στη δημοσιότητα ένα ακόμα ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο του Πρώην βουλευτή και υπουργού.

Οκτώ μήνες πριν από το θάνατο του, ακούγεται να μιλά για την κόντρα με την οικογένειά του και να καταγγέλλει τόσο την εξαδέλφη του, όσο και παλιούς συνεργάτες του.

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου» ακούγεται να λέει.