«Σε αυτή τη χώρα οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα» - Ξέσπασε η Αλεξανδράκη για την υπόθεση της Τούνη

«Έλεος, λίγο ανθρωπιά, κάτι πλέον. Σεβασμός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σε αυτή τη χώρα οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα» - Ξέσπασε η Αλεξανδράκη για την υπόθεση της Τούνη

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να ξεσπάσει για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη καθώς και για τη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος της.

Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε και στα όσα είπε ο Ηλίας Γκιώνης για την φίλη της, σχολιάζοντας πως πρέπει να βρει άλλους τρόπους για να γίνει διάσημος.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη

«Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν και οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα και έχεις και τον “χ” “ψ” π@@ρόπουλος που βγαίνει και λέει ότι του κατεβαίνει στο μυαλό προκειμένου να πάρει δημοσιότητα γιατί το θέμα πουλάει και θέλει να τον μάθει και η Νίτσα στα Κάτω Κρεμαστά.

Που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Αν θες να σε μάθουν κάνε κάτι για να μάθουν εσένα. Όχι πατώντας αγόρι μου ή κορίτσι μου πάνω σε έναν άνθρωπο, χοροπηδώντας πάνω στην πλάτη ενός ανθρώπου που από κάτω του έχει κάρβουνα. Έλεος, λίγο ανθρωπιά, κάτι πλέον. Σεβασμός», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Θύμα είναι η κα Τούνη» - "Κόλαφος" ο Απόστολος Λύτρας στον αέρα του Πρωινού

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (18/1) ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και για την μήνυση που έχει κατατεθεί από τον Μ.Κ. και ξεκαθάρισε πως η εντολέας του δεν κρύβεται για το αυτόφωρο, μιας και είναι ξεκάθαρα το θύμα.

«Η κα Τούνη έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το άλλο άτομο του συγκεκριμένου ανθρώπου που τραβάει το βίντεο δεν μπορεί να το γνωρίζει η κα Τούνη. Κατ’ αρχήν ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες. Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες.

Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κα Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων.

Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θύμα είναι η κα Τούνη, μη ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.