Δέσποινα Βανδή: Το ξεχωριστό δώρο της στον Μπισμπίκη μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους

Δεν θα πιστεύετε τι του έδωσε;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Το ξεχωριστό δώρο της στον Μπισμπίκη μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους

Ξανά ερωτευμένη είναι τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν κρύβει πλέον την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση στον Instagram, επισημοποιώντας την σχέση τους για πρώτη φορά. Το βράδυ του Σαββάτου 15/01, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα του αγαπημένου της στην παράσταση «Κόκκινα Φανάρια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love It» η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο, στον ηθοποιό και παραγωγό της παράστασης, που δεν πρόσεξε κανείς.

Το δώρο που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον Μπισμπίκη και μας πέρασε απαρατήρητο

Η Δέσποινα Βανδή, όπως όλα δείχνουν, χάρισε στον θίασο ρούχα που είχε φορέσει η ίδια σε συναυλίες της στο παρελθόν.

Η συμφωνία που έχουν κάνει Μπισμπίκης - Βανδή

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz αυτή την στιγμή. Τόσο η τραγουδίστρια μετά το διαζύγιο της από τον Ντέμη Νικολαϊδη όσο και ο ηθοποιός μετά το χωρισμό του από την γυναίκα του, βρήκε ο ένας στα μάτια του άλλου τον έρωτα.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, πολλά είναι τα δημοσιεύματα περιοδικών και εφημερίδων, που τους θέλουν να παντρεύονται, αφού έγραψαν μέχρι και πως η Δέσποινα φόρεσε νυφικό. Η είδηση αυτή λοιπόν είναι ψέμα!

Αρχικά το διέψευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, δηλώνοντας πως έχει ενοχληθεί με τα όσα γράφουν μέσα τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της RealNews δεν ισχύει πως παντρεύονται ή πρόκειται να παντρευτούν. Και οι δυο έχουν βγει σχετικά πρόσφατα από δύο μακροχρόνιους γάμους στους οποίους απέκτησαν τα παιδιά τους και, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, δεν υπάρχει από την πλευρά τους ούτε βιασύνη, ούτε και πρόθεση να ξανά παντρευτούν, κάτι που είχαν συμφωνήσει από την αρχή της σχέσης τους.