16χρονη κατέθεσε μήνυση κατά παίκτη ριάλιτι - Τον κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Οι πρώτες δηλώσεις της δικηγόρου της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
16χρονη κατέθεσε μήνυση κατά παίκτη ριάλιτι - Τον κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, μία 16χρονη κατήγγειλε πως γνωστός παίκτης ράλιτι την παρενόχλησε.

H ανήλικη μαθήτρια υποστήριξε πως επέστρεφε στο σπίτι της όταν ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε σε μία πλατεία από την κουκούλα και τη θώπευσε στους γοφούς. Οι Αρχές κάλεσαν τηλεφωνικά τον άνδρα ωστόσο εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη.

Η 16χρονη βέβαια ξέφυγε από τον καταγγελλόμενο, πήγε αμέσως στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου της 16χρονης

«Ο θύτης προέβη σε θωπείες σε περιοχή κοντά στους μηρούς της ανήλικης παθούσας, 16 ετών περίπου, καθώς και σε θωπείες και στους γλουτούς της. Αυτές οι χειρονομίες όμως συνοδεύτηκαν και με προτάσεις για την τέλεση ασελγών πράξεων, δηλαδή της ζήτησε να τον συντροφεύσει στην οικία του. Όταν η παθούσα αρνήθηκε την πρόταση επανειλημμένα , τότε το συμβάν έληξε. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσιο χώρο» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γαλλιού.

"Είχαν δώσει και στην Ελένη χάπια" - Καταγγέλλει συγκάλυψη από αστυνομικούς o πατέρας της Τοπαλούδη

Τρία περίπου χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης του Ελένης Τοπαλούδη, ο πατέρας της, Γιάννης, με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε πως όπως εκείνης έτσι και της κόρης του της είχαν δώσει χάπια.

Ωστόσο ακόμη πιο εξοργιστικό ήταν η αντιμετώπιση που είχε από τους αστυνομικούς στη Ρόδο η Ελένη, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Τοπαλούδης.

«Και η Ελένη το 2017 είχε ποτιστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια "καλόπαιδα" της Ρόδου τα οποία τα έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά τα ονόματα. Όπως και οι δύο αστυνομικοί, όταν βρήκε τη δύναμη να πάει να κάνει την καταγγελία» ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Και συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας: «Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Και υπήρξε συγκάλυψη από τους αστυνομικούς. Της είπαν "γίνε ντετέκτιβ και φέρε μας το βίντεο". Και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα».

Μάλιστα όπως ανέφερε δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της και το πέρασε μόνη της, βρήκε μόνη της τη δύναμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό. «Δεν μας είχε πει τίποτα. Δυστυχώς τα κορίτσια μας σε αυτές τις ηλικίες ντρέπονται τους γονείς τους, δεν φοβούνται».