Τζώρτζης Μονογυιός: Συντετριμμένος ο πατέρας του στην κηδεία - «Είμαι διαλυμένος»

Πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζώρτζης Μονογυιός: Συντετριμμένος ο πατέρας του στην κηδεία - «Είμαι διαλυμένος»

Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν φίλοι και συγγενείς τον Τζώρτζη Μονογυιό το πρωί της Τρίτης (18/1), λίγες μέρες μετά το μοιραίο τροχαίο που είχε με το αμάξι του, αφήνοντας τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών.

Τραγική φιγούρα ήταν φυσικά οι γονείς του, οι οποίοι είπαν το τελευταίο αντίο στον γιο τους. Ο πατέρας του μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής t-live σχολιάζοντγας απλά: «Είμαι διαλυμένος».

Οι δηλώσεις του πατέρα του Μονογυιού στην κηδεία του

Και η αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και ευχαρίστησε τους δύο άνδρες που βοήθησαν τον αδερφό της και τη σύζυγό του να βγουν από το αυτοκίνητο τη μέρα του τραγικού τροχαίου.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού… Τον έβγαλαν… να κοιμάται. Αυτό. Δεν ήταν άλλος που βοήθησε. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Ανατριχιαστικές οι εικόνες μέσα από το αμάξι - Οι πληγές του ανθρώπου που τους απεγκλώβισε

Μετά τα δύο νέα βίντεο που εξετάζονται από την τροχαία από το βράδυ της Πέμπτης (13/01) και τις αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, στην εκπομπή του ANT1, «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης 18/01, για πρώτη φορά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες ανατριχιαστικές εικόνες από την στιγμή του απεγκλωβισμού της γυναίκας του Τζώρτζη Μονογυιού και του ίδιου του 45χρονου, τις οποίες παρείχε ο κολλητός φίλος του αδικοχαμένου στον Γιώργο Λιάγκα.

«Μου είπε “την έβγαλα, ακούμπησα τη ζώνη της, την έβγαλα, την πέταξα πιο κάτω και μπήκα πιο μέσα για να βγάλω τον Τζώρτζη. Ήταν χτυπημένο το κεφάλι του Τζώρτζη και είχε αρχίσει να καίγεται» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το ρεπορταζ της εκπομπής και τις φωτογραφίες ντοκουμέντα: