Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της - Βίντεο

Η συνάντηση με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της - Βίντεο

Ακόμα σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με τον ασκό του Αιόλου να ανοίγει και να δίνει το βήμα σε πολλά κορίτσια να μιλήσουν για την σεξουαλική κακοποίηση που έχουν υποστεί. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται ακόμα όπως είναι λογικό σε άσχημη κατάσταση, ειδικά μετά τις συγκλονιστικές απώλειες που έχει βιώσει λίγο καιρό πριν από την αποτρόπαια πράξη.

Η Γεωργία Μπίκα, όπως είναι το όνομα της νεαρής κοπέλας, αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπό της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στον οποίο έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη που πρόκειται να προβληθεί σε λίγο καιρό. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέβασε μέσω των Instastories, ένα βίντεο αγκαλιά με την 24χρονη, στην «όλο νόημα» ανάρτησή του.

Τα λόγια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην ανάρτησή του με την 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Στο πρώτο βίντεο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μας συστήνει την 24χρονη και αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Δεν είναι μόνη!», ενώ στο δεύτερο βίντεο, ο ίδιος έγραψε: «Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπό και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς».

Οι δηλώσεις της 24χρονης καταγγέλλουσας για το περιστατικό

Η υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης από την Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει καθώς είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media όπου έχει γίνει ο κακός "χαμός". Μάλιστα, αρκετά γνωστά πρόσωπα θέλησαν να μιλήσουν και να πάρουν θέση δημόσια, όπως ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία ασχολείται με διάφορα κοινωνικά θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, η 24χρονη καταγγέλλουσα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 όπου περιέγραψε όσα έγιναν το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

«Στις 04.00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο.

Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι. Αυτοί, επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιο τους, λέγοντας ότι είναι καλύτερο. Από τότε δεν θυμάμαι τίποτα. Ξύπνησα το πρωί λίγο πριν τις 11.00 και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα.

Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μια βαλίτσα ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμα μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο. Αμέσως πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έκανα την καταγγελία.

Αν ήταν ο πρώτος βιασμός θα έλεγα ότι δεν υπάρχει κύκλωμα που τροφοδοτεί τέτοια θέματα, αλλά μόνα τους γίνονται; Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα στέλνουν στο στόμα του λύκου και οδηγούνται στο λάθος σε μια προσπάθεια για διασκέδαση».