Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξολογικών εξετάσεων

Οι τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξολογικών εξετάσεων

Τα αποτελέσματα των τοξολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (18/1) στην εκπομπή “Live News”.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και ίσως να οδηγούν μέχρι και σε νάρκωση ενώ βρέθηκε επίσης και ποσότητα αλκοόλ που φέρεται να είχε καταναλώσει.

Οι αρχές ερευνούν για το εάν χορηγήθηκε στην 24χρονη κοπέλα το «χάπι του βιασμού» ή αλλιώς η ουσία «γ – υδροξυβουτυρικό οξύ» το οποίο είναι μία άχρωμη και άοσμη ουσία που ωστόσο την παράγει και ο ανθρώπινος οργανισμός, ενώ έχει την ιδιότητα να κάμπτει τις αντιστάσεις και να προκαλεί υπνηλία.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται η ποσότητα αυτής της ουσίας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιος της τη χορήγησε ενώ την ίδια στιγμή ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη κατήγγειλε την συγκάλυψη από αστυνομικούς.

Τα αποτέλεσματα των τοξολογιών εξετάσεων της 24χρονης

Η απάντηση της Coca-Cola 3E μετά την κατηγορία για εμπλοκή

Στις φήμες που θέλουν την εταιρία Coca-Cola 3E και συγκεκριμένα δύο ανθρώπους της ελληνικής ιδιοκτησίας να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη θέλησε να απαντήσει μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Η εταιρεία λοιπόν διέψευσε τα δημοσιεύματα και ξεκαθάρισε πως δεν έχουν καμία εμπλοκή με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση, το ίδιο και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, του οποίου το όνομα επίσης ακούγεται στην εν λόγω υπόθεση.

«Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση. Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας» έγραψε χαρακτηριστικά η εταιρία στο facebook.

Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι...

Posted by Coca-Cola 3E on Monday, January 17, 2022