Κατερίνα Καινούργιου: «Κοκκάλωσε» όταν καλεσμένος της στην εκπομπή χρησιμοποίησε απαγορευμένες λέξεις on air

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Κοκκάλωσε» όταν καλεσμένος της στην εκπομπή χρησιμοποίησε απαγορευμένες λέξεις on air

Ο Κώστας Μπόβολος, ο πρώην παίκτης του πρώτου «Big Brother», μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και στον αέρα του «Super Katerina», το πρωί της Τρίτης 18/01. Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, για τον οποίο εξέφρασε το φόβο της για πρώτη φορά σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, θυμήθηκε την εποχή του ριάλιτι, o Κώστας Μπόβολος, πέταξε στον αέρα της εκπομπής μια απαγορευμένη λέξη την οποία, έπειτα, επανέλαβε και ο γνωστός παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου με την σειρά της πάγωσε στον αέρα της εκπομπής στο άκουσμα της λέξης.

Οι απαγορευμένες λέξεις που άφησαν «παγωτό» την Καινούργιου

«Θυμάσαι το σκηνικό που έγινε με τον cameraman που τον είχα ακούσει να με βρίζει και έριξα γροθιά στον τοίχο και ήθελα να φύγω;», ρώτησε ο Κώστας Μπόβολος τον Ανδρέα Μικρούτσικος, με τον ίδιο να του υπενθυμίζει το περιστατικό:

«Ήταν προς το τέλος κι όταν δεν είχαμε τι να κάνουμε, προσπαθούσαμε να ακούσουμε τι λένε μέσα οι cameramen. Κάποια στιγμή κάτι γίνεται και με έβρισε. Κι άρχισα να βαράω. «Μαλ…α εμένα;», του λέω. Και έγινε χαμός. Λέω "βγάλτε με έξω και πηγαίνετε με μέσα στον cameraman να τον πλακώσω στο ξύλο". Δεν το είχαν δείξει στον αέρα».

«Δεν το είχαν δείξει γιατί ήταν λάθος της παραγωγής να ακούγεται η κάμερα», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να ξεκίνησε την εκπομπή της Super Κατερίνα με χαμόγελο και διάθεση, ωστόσο, με το που κάθισε στην καρέκλα της και προλόγισε την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, η ίδια οργισμένη ξέσπασε για τα όσα γράφονται.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ενοχλημένη με όσους γράφουν ότι δεν έπρεπε να έχει δεχτεί την πρόταση να πάει στο ξενοδοχείο και στο δωμάτιο αυτών των ανδρών.

«Πριν ξεκινήσουμε θέλω να πω κάτι. Έχω γίνει έξαλλη με διάφορα δημοσιεύματα και σχόλια στα social media που λένε, “τι δουλειά είχε το κορίτσι στο δωμάτιο”. Μην ξανακούσω… αλήθεια όταν τα βλέπω αυτά εξοργίζομαι.. Μη ξανακούσω τέτοιες ατάκες να γράφονται πουθενά. Τι σημαίνει “τι δουλειά είχε;” δεν υπάρχει όλο αυτό, το κορίτσι αυτή τη στιγμή υποφέρει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.