«Όταν μου είπαν ότι θα έρθεις στην εκπομπή...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την συνεργασία με τον Μικρούτσικο

«Φοβόμουν...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Όταν μου είπαν ότι θα έρθεις στην εκπομπή...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την συνεργασία με τον Μικρούτσικο

H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε, το πρωί της Τρίτης 18/01, την αντίδρασή που είχε όταν πληροφορήθηκε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετάσχει στην εκπομπή Super Κατερίνα, και είπε πως θεώρησε ότι θα την "κρύψει", λόγω της εμπειρίας του. Ο σπουδαίος παρουσιαστής, που μετράει χρόνια στην τηλεόραση, «ακολουθεί» την Κατερίνα Καινούργιου από την προηγούμενη της εκπομπή, ενώ πλέον έχει γίνει ο βασικός της συνεργάτης.

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου όταν της ανακοινώθηκε ότι ο Μικρούτσικος θα είναι στην εκπομπή της

«Όταν έπεσε το όνομά σου στο τραπέζι για να έρθεις στην εκπομπή – μου ήσουν πάρα πολύ συμπαθής – την πρώτη μέρα που μου το είπε ο Θέμης αντέδρασα. Ξέρεις ποιος ήταν ο λόγος; Παρόλο που δεν έχουμε ανταγωνισμό, φοβόμουν. Λέω αν έρθει ο Μικρούτσικος θα με καταπιεί, θα εξαφανιστώ» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Το σχόλιο του Μικρούτσικου στην Καινούργιου

Με φόρα επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Δευτέρας (6/12) στην εκπομπή Super Κατερίνα, μιας και πλέον είναι μια χαρά στην υγεία του. Μάλιστα, στην (7/12) εκπομπή άφησε άναυδη την Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο του.

Με αφορμή, συγκεριμένα, ένα ρεπορτάζ για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στην παρουσιάστρια: «Στην παράσταση ποιος πήγε; Η Δέσποινα δεν πήγε; Η Δέσποινα να σου κάνει ιδιαίτερα. Πάμε παρακάτω...» με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά:

«Εγώ μιλάω με τη Δέσποινα. Τώρα δεν ξέρω βέβαια αν θα θέλει να μας μιλάει η ίδια μετά τα τελευταία. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Την Κυριακή είχαμε μια κουβέντα ινσταγκραμική και έχω τις συμβουλές της και τις διαβάζω συνέχεια να ξέρεις».