Βιασμός 24χρονης: «Μέσα σε 2 χρόνια κήδεψε αρραβωνιαστικό, μάνα και πατέρα! Αυτό τώρα της φαίνεται παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του ξάδερφού της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βιασμός 24χρονης: «Μέσα σε 2 χρόνια κήδεψε αρραβωνιαστικό, μάνα και πατέρα! Αυτό τώρα της φαίνεται παιχνίδι»

Λίγο μετά τα αποτέλεσματα των τοξολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο ξαδερφός της μίλησε στην εκπομπή Live News και αποκάλυψε πως η 24χρονη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει δικαιοσύνη.

Οι δηλώσεις του ξάδερφου της 24χρονης

«Το μόνο που θέλει είναι να πληρώσουν τίποτα άλλο. Δικαιοσύνη ζητάει. Είναι αρκετά σοκαρισμένη αλλά είναι και τυχερή γιατί έχει άτομα γύρω της που την βοηθάνε πάρα πολύ και την στηρίζουνε και την βοηθάνε και θα συνεχίσουν να την βοηθάνε. Εννοείται ότι θα το πάει μέχρι τέλους και σας λέω από θέμα δύναμης και σαν χαρακτήρας το βλέπετε και μόνοι σας ότι δεν θα το βάλει κάτω. Το έχει σπρώξει και η ίδια.

Άμα σκεφτείτε μόνο ότι η κοπέλα μέσα σε δυο χρόνια κήδεψε αρραβωνιαστικό μάνα και πατέρα και πριν ούτε, ούτε 45 ημέρες κηδέψαμε την μάνα μου που ήταν στην ουσία η μάνα της που την στήριζε από εκεί να καταλάβετε μόνο τι δύναμη έχει. Όταν φτάνεις μέσα σε δύο χρόνια ανά έξι μήνες να κηδεύεις μάνα πατέρα αρραβωνιαστικό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται ένα παιχνίδι. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από αυτά που πέρασε μπροστά σε αυτό που έκανε», ανέφερε.

Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της

Ακόμα σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με τον ασκό του Αιόλου να ανοίγει και να δίνει το βήμα σε πολλά κορίτσια να μιλήσουν για την σεξουαλική κακοποίηση που έχουν υποστεί. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται ακόμα όπως είναι λογικό σε άσχημη κατάσταση, ειδικά μετά τις συγκλονιστικές απώλειες που έχει βιώσει λίγο καιρό πριν από την αποτρόπαια πράξη.

Η Γεωργία Μπίκα, όπως είναι το όνομα της νεαρής κοπέλας, αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπό της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στον οποίο έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη που πρόκειται να προβληθεί σε λίγο καιρό. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέβασε μέσω των Instastories, ένα βίντεο αγκαλιά με την 24χρονη, στην «όλο νόημα» ανάρτησή του.

Στο πρώτο βίντεο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μας συστήνει την 24χρονη και αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Δεν είναι μόνη!», ενώ στο δεύτερο βίντεο, ο ίδιος έγραψε: «Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπό και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς».