Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Δεν σας πάει ο νους...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόομπιζ αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) μέσα από την εκπομπή Love it και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Ο λόγος για τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη και την όμορφη ηθοποιό Άννα Μπεζάν (διαβάστε εδώ μια συγκλονιστική εξομολόγησή της). Οι δυο τους συγκεκριμένα πραγματοποίησαν πριν από λίγο καιρό ένα ταξίδι στο Παρίσι και δημοσίευσαν μάλιστα και κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Η αποκάλυψη για την σχέση της Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά

«Γνωστός παραγωγός με προσέγγισε ερωτικά...» - Συγκλονίζει η Άννα Μπεζάν

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/12) η Άννα Μπεζάν, η οποία πριν από λίγο καιρό ανοίχτηκε για την κακοποίηση που δέχθηκε σε νεαρή ηλικία. Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία πολύ άσχημη εμπειρία που είχε όταν την προσέγγισε ερωτικά ένας παραγωγός καθημερινής σειράς.

«Μια φορά με έχει προσεγγίσει κάποιος με τέτοιο τρόπο κι έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Όλο αυτό είναι στο πλαίσιο του #metoo.

Ξεκίνησε η συζήτηση με έναν γνωστό παραγωγό, ο οποίος μου είπε το πόσο πολύ με θαυμάζει και το πόσο δυνατή είμαι, που έχω περάσει δύσκολα στο παρελθόν και όλα αυτά. Μετά πήγε στο ερωτικό που με έφερε σε αμηχανία, αλλά ταυτόχρονα δε μπορούσα να πω κάτι. Με προσέγγισε σε κάτι τόσο ευαίσθητο, να μου την πέσει μέσω της δουλειάς ναι.

Είπα όχι στη συνεργασία μας, δεν ξαναμίλησα. Τον έχω ακόμα μπλοκαρισμένο. Δεν ήταν άμεσος ο τρόπος, αλλά το έμμεσο είναι ίσως χειρότερο, γιατί δεν μπορείς να αντιδράσεις με κάποιον τρόπο. Συμβαίνει πολύ αυτό στον χώρο της υποκριτικής», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.