Θανατήφορο τροχαίο Μονογυιού: Ρεπόρτερ «λύγισε» στον αέρα του ALPHA - «Συγνώμη για τη συγκίνηση»

Μετέφερε το ρεπορτάζ με τρεμάμενη φωνή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θανατήφορο τροχαίο Μονογυιού: Ρεπόρτερ «λύγισε» στον αέρα του ALPHA - «Συγνώμη για τη συγκίνηση»

Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της η δημοσιογράφος Μάρω Κανελλάκη στον αέρα της εκπομπής t-live, την ώρα που μετέφερε το ρεπορτάζ για τον Τζώρτζη Μονογυιό το μεσημέρι της Τρίτης (18/1), λίγο μετά την κηδεία του.

Η γνωστή ρεπόρτερ διατηρεί στενή φιλία με την αδερφή του αδικοχαμένου επιχειρηματία, Κατερίνα για αυτό και ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

«Πριν ξεκινήσω να πω το ρεπορτάζ θέλω να πω τα θερμά μου συλληπητήρια στην φίλη μου την Κατερίνα Μονογυιού και στην οικογένειά της. Συγνώμη για τη συγκίνηση, μιλάμε συνέχεια μαζί με την Κατερίνα και ξέρω όλα αυτά που βιώνει όλες αυτές τις ημέρες», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Η συγκίνηση δημοσιογράφου για τον θάνατο του Μονογυιού

«Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο» - Ανατροπή στην υπόθεση

Την γυναίκα του Τζώρτζη Μονογυιού απεγκλώβισε από το αμάξι ο Stan, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος, ωστόσο ήρθε να το διαψεύσει ο άνθρωπος που βρέθηκε πρώτος στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο ίδιος, λίγες ώρες μετά την κηδεία, μίλησε στην εκπομπή t-live και ανέφερε πως εκείνος ήταν αυτός που μπήκε κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά για να σώσει τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του Αθηνά Κοντοπάνου αι όχι ο τραγυδιστής.

Ο φίλος του επιχειρηματία έδειξε μάλιστα φωτογραφίες με τα καμένα χέρια του: «Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο. Για να βρεις το χερούλι από μέσα ήταν πολύ δύσκολο, χρειαζόταν τύχη και το ήθελε και ο Θεός. Έβγαλα την Αθηνά και στη συνέχεια πήγα να βγάλω και τον Τζώρτζη. Ένα παιδί που ήρθε με έναν πυροσβεστήρα… Ήρωας! Η κοπέλα με το τρίχρωμο μπουφάν… Ηρωίδα! Ήρθε και κράτησε το κεφάλι της Αθηνάς λίγα μόλις μέτρα από το αυτοκίνητο που φλεγόταν…

Δεν ανοίγει η πόρτα, τον τραβάω από την μπλούζα, φωνάζω τον άλλον φίλο για να τον βγάλουμε, μαγκώνει το παντελόνι του και τον βγάζουμε έξω. Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο» τόνισε ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού.