Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Κωνσταντίνου Αργυρού - Η ανάρτησή του

Η μεγάλη επιτυχία για την αγαπημένη του αδερφή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Κωνσταντίνου Αργυρού - Η ανάρτησή του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε να "μαγνητίσει" τα βλέμματα του κόσμου από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις, τόσο με το ταλέντο, όσο και με την εμφάνισή του (δείτε εδώ την ανάρτηση που άναψε φωτιές).

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1986, στο Ίλιον της Αθήνας, και με τα αδέρφια του Κατερίνα και Παύλο είναι τρίδυμα και μάλιστα είναι τα πρώτα "παιδιά του σωλήνα" στην Ελλάδα.

Η αδελφή του Κατερίνα είναι δικηγόρος και εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο όπως μας έκανε γνωστό ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα από μια ανάρτηση του στο Instagram.

Η περηφάνεια του νεαρού τραγουδιστή δεν κρύβεται:

«Είμαι πολύ περήφανος για την αδερφούλα μου που σήμερα εκδίδει το βιβλίο της «Νομικά Ζητήματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» στις Εκδόσεις Σάκκουλα τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο νομικών βιβλίων στην Ελλάδα και με την στήριξη των Βασίλη Αποστολόπουλο και Παύλο Ευθυμίου πρωτεργατών της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών. Το βιβλίο μιλάει για την κοινωνική και την βιώσιμη επιχειρηματικότητα που συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαντολλογικων προβλημάτων και αφορά όλους εμάς που σκεφτόμαστε το επιχειρείν και την βιωσιμότητα και θέλουμε να μάθουμε για αυτό. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και στο e-shop των εκδόσεων Σάκκουλα».

Το βιβλίο που εξέδωσε η αδελφή του Κωνσταντίνου Αργυρού

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η αποκάλυψη του γνωστού τραγουδιστή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA STAR» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του σχέδια, για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά. Μάλιστα, όπως φαίνεται ο ίδιος μαζί με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου φαίνεται να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός. Αν διαβάσω κάποιον ρόλο που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω. Τώρα, από εδώ και πέρα έχω στο μυαλό μου να κάνω κάποια πράγματα δισκογραφικά διαφορετικά από όσα έχω κάνει.

Ο δίσκος μου θα βγει την Άνοιξη και για πρώτη φορά στη καριέρα μου θα κάνω συναυλίες και περιοδεία το καλοκαίρι. Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι ήδη μπαμπά. Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου».