Βούρκωσε ο Τάκης Ζαχαράτος στο The 2night Show: «Δεν μπορούσα να μην τιμήσω αυτή τη γυναίκα...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βούρκωσε ο Τάκης Ζαχαράτος στο The 2night Show: «Δεν μπορούσα να μην τιμήσω αυτή τη γυναίκα...»

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του «The 2night Show» και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο αγαπημένος ηθοποιός που, φέτος, βρίσκεται σε ρόλο έκπληξη στο επιτυχημένο σόου ταλέντων του ANT1 «Ελλάδα έχεις ταλέντο», μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου.

Η αναφορά του Τάκη Ζαχαράτου στην Άντζελα Δημητρίου


«Έβλεπα την Άντζελα πάνω στη σκηνή και όπως κοιτούσα τα μαλλιά της έλεγα πως κάποτε εγώ έμπαινα μέσα σε ένα ΚΤΕΛ και μέσα σε ένα βαλιτσάκι είχα τα μαλλιά της, τα παπούτσια της ρούχα της και πήγαινα για παραστάσεις ως Άντζελα Δημητρίου. Τώρα είναι η ίδια στην παράστασή μου και μοιράζομαι εγώ με αυτή την γυναίκα που αντέγραφα. Αυτή η γυναίκα τώρα με περιμένει να βγούμε μαζί στη σκηνή.

Δεν θα μπορούσα εγώ αυτή τη γυναίκα να μην την τιμήσω και να μην βγαίνει καλύτερη από εμένα. Άντζελα σ’ αγαπώ πάρα πολύ. Δεν έχω δει πιο δουλευταρού. Για μένα σαν την Άντζελα Δημητρίου και την Δέσποινα Βανδή δεν έχω δει ούτε σκυλιά μαύρα, στρατιώτες, με πειθαρχεία γι’ αυτό που κάνουν», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος αναφορικά με την συνεργασία τους, όντας εμφανώς βουρκωμένος.

Η εξομολόγηση του Τάκη Ζαχαράτου για ένα παιδί

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος. Μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης - που σαρώνει με τις εμφανίσεις του - αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί.

«Είμαι ρωτευμένος είμαι με την Τέχνη μου, δεν είμαι ερωτευμένος σε κάποια σχέση. Κάνω, όμως, δημόσιο άνοιγμα αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρίξει τα πλοκάμια του», είπε αρχικά.

«Η σκέψη να γίνω πατέρας υπήρξε στο μυαλό μου πριν από κάποια χρόνια. αλλά θεωρώ ότι για να έχεις ένα παιδί πρέπει να έχεις εξαιρετικό σύντροφο. Έτσι το νιώθω εγώ. Ίσως και να είμαι λίγο ευθυνόφοβος αλλά με τον τρόπο ζωής μου δεν θα μπορούσα να είμαι 100% δίπλα στο παιδί μου όπως θα ήθελα. Οπότε δεν μου φταίει σε κάτι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια «Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα το σκεφτόμουν, γιατί και ο ιδανικός πρέπει να τεσταριστεί».

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τη ζωή είναι η μητέρα μου. Από την άλλη δεν μου λείπει γιατί είναι πάντα παρούσα και θα ήθελα απλά να είναι εδώ και να χαίρετα. Μερικές φορές νιώθω σαν να παίρνεις άριστα και να μην έχω που να το δείξω. Δεν θα συγκινηθώ αλλά ξέρω ότι, από εκεί που είναι, χαίρεται».