«Έτρεμα από τον φόβο» - Συγκλονίζει η κατάθεση της 16χρονης που παρενοχλήθηκε από παίκτη ριάλιτι

«Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έτρεμα από τον φόβο» - Συγκλονίζει η κατάθεση της 16χρονης που παρενοχλήθηκε από παίκτη ριάλιτι

Λίγο μετά την αποκάλυψη για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχει έρθει στην επιφάνεια μία νέα σοκαριστική υπόθεση παρενόχλησης. Συγκεκριμένα, μία 16χρονη κατήγγειλε γνωστό παίκτη ριάλιτι για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τα δημοσιεύματα έχουν ήδη αποκαλύψει ποιος είναι αυτός ο παίκτης (δείτε τον εδώ), ενώ σοκαριστική είναι και η κατάθεση της 16χρονης για το περιστατικό.

Η κατάθεση της 16χρονης

«Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ.

Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο. Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι».

"Είχαν δώσει και στην Ελένη χάπια" - Καταγγέλλει συγκάλυψη από αστυνομικούς o πατέρας της Τοπαλούδη

Τρία περίπου χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης του Ελένης Τοπαλούδη, ο πατέρας της, Γιάννης, με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε πως όπως εκείνης έτσι και της κόρης του της είχαν δώσει χάπια.

Ωστόσο ακόμη πιο εξοργιστικό ήταν η αντιμετώπιση που είχε από τους αστυνομικούς στη Ρόδο η Ελένη, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Τοπαλούδης.

«Και η Ελένη το 2017 είχε ποτιστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια "καλόπαιδα" της Ρόδου τα οποία τα έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά τα ονόματα. Όπως και οι δύο αστυνομικοί, όταν βρήκε τη δύναμη να πάει να κάνει την καταγγελία» ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Και συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας: «Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Και υπήρξε συγκάλυψη από τους αστυνομικούς. Της είπαν "γίνε ντετέκτιβ και φέρε μας το βίντεο". Και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα».

Μάλιστα όπως ανέφερε δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της και το πέρασε μόνη της, βρήκε μόνη της τη δύναμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό. «Δεν μας είχε πει τίποτα. Δυστυχώς τα κορίτσια μας σε αυτές τις ηλικίες ντρέπονται τους γονείς τους, δεν φοβούνται».