Ντέμης Νικολαΐδης: Ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα για τον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή

Τον τελευταίο καιρό γίνονται όλο και περισσότερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντέμης Νικολαΐδης: Ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα για τον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή

Κάποιοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, αποκάλυψαν μέσα από μία λιτή ανακοίνωση που δίνουν τέλος στον γάμο τους. Η τραγουδίστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της και τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον ηθοποιό, οι δυο τους δεν δίνουν δικαιώματα μιας και έχουν θέσει ως προτεραιότητα τα παιδιά τους. Γι΄αυτό το λόγο δεν έχουν δώσει και καμία απάντηση στις φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η θέση του Ντέμη Νικολαΐδη για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Yes Magazine, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με όσα διαβάζει για την πρώην σύζυγό του και δεν έχει κρύψει και την ενόχλησή του. Οι δυο τους άλλωστε ήταν ζευγάρι κοντά μία 20ετία και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά τα οποία μπαίνουν σε κάθε περίπτωση πάνω απ' όλα.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμίκης γάμος

Το ξεχωριστό δώρο της στον Μπισμπίκη μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους

Ξανά ερωτευμένη είναι τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν κρύβει πλέον την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση στον Instagram, επισημοποιώντας την σχέση τους για πρώτη φορά. Το βράδυ του Σαββάτου 15/01, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα του αγαπημένου της στην παράσταση «Κόκκινα Φανάρια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love It» η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο, στον ηθοποιό και παραγωγό της παράστασης, που δεν πρόσεξε κανείς.

Η Δέσποινα Βανδή, όπως όλα δείχνουν, χάρισε στον θίασο ρούχα που είχε φορέσει η ίδια σε συναυλίες της στο παρελθόν.