Πέτρος Φιλιππίδης: Πραγματοποιήθηκε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορίνθου

Οι τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης:  Πραγματοποιήθηκε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορίνθου

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πολλά χρέη με αποτέλεσμα να ξεκινήσει σήμερα 19/01 ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορίνθου σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού».

Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 10 το πρωί και η τιμή εκκίνησης είναι 176.400 ευρώ, αλλά ο δικηγόρος του θεωρεί ότι θα αναβληθεί για ακόμα μία φορά.

Μάλιστα, θέλουν τον ηθοποιό να έχει υψηλό χρέος προς τις τράπεζες, το οποίο δε δύναται να αποπληρωθεί με αποτέλεσμα τα ακίνητά του να κινδυνεύουν με πλειστηριασμό. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο είχαν αποκαλυφθεί τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό του.

Οι πληροφορίες του Πρωινού για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Εξωφρενικές πληροφορίες στο φως: Ποιοι θέλουν να σκοτώσουν τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται τον επόμενο καιρό να απολογηθεί για όσα έκανε όσο ήταν ισχυρός, κατηγορούμενος σε δίκη στις 18 Μαρτίου για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με τη... σκόνη να μην έχει καθίσει ακόμη στην πολύκροτη υπόθεση, αφού οι αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του, καθώς σε περίπτωση ενοχής η ποινή θα είναι πολύ μεγάλη, χωρίς να είναι απίθανο τα... ογδόντα του να τον βρουν σε ένα κελί, ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιηθεί η νομοθεσία.

Υπάρχει, όμως, κι άλλο πεδίο ανησυχίας, αφού σύμφωνα με το «Yes Magazine» υπάρχει κόσμος, που επιθυμεί το θάνατό του. Σύμφωνα με την υπεράσπιση, υπάρχει πράγματι κίνδυνος για τη ζωή του, αφού... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr