«Ραγίζει» καρδιές η Μέγκι Ντρίο για τον θάνατο της μητέρας της - «Η ζωή δε σε ρωτάει ποτέ...»

Πέρασε ένας μήνας!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Ραγίζει» καρδιές η Μέγκι Ντρίο για τον θάνατο της μητέρας της - «Η ζωή δε σε ρωτάει ποτέ...»

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που έχασε την αγαπημένη της μητέρα η Μέγκι Ντρίο από κορωνοϊό και όπως όλα δείχνουν οι πληγές της είναι ακόμα ανοιχτές. Το μοντέλο δυσκολεύεται πολύ να διαχειριστεί αυτό το γεγονός, κάτι το οποίο είναι φυσικό. Με μια μαύρη εικόνα θέλησε να αναφερθεί στην θύμησή της, η Μέγκι Ντρίο, την οποία κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Τετάρτης 19/01, με τα λόγια της να είναι σπαρακτικά.

Η ανάρτηση της Μέγκι Ντρίο για τον χαμό της μητέρας της

«Μαύρη η εικόνα μου αυτή, όπως μαύρες όλες αυτές οι εβδομάδες χωρίς εσένα, δύσκολες, γιατί μου λείπεις. 1 μήνας χωρίς εσένα, μαμά, πόσο δύσκολο, και αναρωτιέμαι γιατί σε μένα; Όμως η ζωή δεν σε ρωτάει ποτέ που πως και πότε. Πόσο χαίρομαι που με μεγάλωσες σωστά και που συνεχίζω να σε κάνω περήφανη και από εκεί ψηλά. Σε αυτό τον κόσμο που ζούμε όλα είναι επικίνδυνα δεν ξέρουμε πως και τι θα μας ξημερώσει όμως ένα πράγμα το ξέρω σίγουρα πως θα σε αγαπώ για πάντα!»

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για την μητέρα της

Ντυμένη στα μαύρα και με ελάχιστο μακιγιάζ εμφανίστηκε η Μέγκι Ντρίο, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρα, η οποία έχασε τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Το μοντέλο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μίλησε για την απώλεια αυτή που την "τσάκισε" ψυχολογικά καθώς και για το έχει σκοπό να κάνει από εδώ και πέρα.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή. Υπάρχει ένα τεράστιο κενό που απλά προσπαθείς να ζεις μαζί του. Ήταν και θα παραμείνει η μητέρα μου. Έπαθα σοκ, δεν παύω να είμαι μόνο 28 ετών. Και γνωρίζουμε ότι η μαμά είναι αυτή που μας στέκεται σε όλα. Πόσο μάλλον εμείς που ήμασταν κάθε μέρα στα τηλέφωνα. Γνώριζα ότι αν η μητέρα μου κολλούσε Covid θα ήταν δύσκολο να το περάσει, είχε θέματα υγείας», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.