Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς - «Βρέθηκα ξαφνικά στο περιθώριο»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς - «Βρέθηκα ξαφνικά στο περιθώριο»

Το πρωί της Τετάρτης 19/01 ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε για το βιβλίο του, για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για το γεγονός ότι βρέθηκε στο περιθώριο από μία επένδυση που ο ίδιος είχε σχεδιάσει. -Δείτε εδώ τι συμβαίνει με το ακίνητό του στην Κάντζα.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Εγώ έφτιαξα ένα κτίριο για να στεγάσω πολλά άτομα. Είχα πολυεθνικές εταιρείες που με εμπιστευόντουσαν. Όταν έρχονται εδώ όλα τα διάσημα brands και ψάχνουν που θα βάλουν την πραμάτεια τους εμένα ρωτούσαν, όχι πολιτικούς κ.ο.κ.

Όλα τα brands επικοινωνούν μαζί μου. Προετοιμάζω τα πάντα, μαγαζιά, βιτρίνες, έρχεται η κρίση των πολιτικών κι εγώ βρίσκομαι ξαφνικά στο περιθώριο.»

Ακυρώθηκε η εκπομπή του Λάκη Γαβαλά στο OPEN - Τι συνέβη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Τετάρτης (22/12) ο Λάκης Γαβαλάς. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εκπομπή που ετοίμαζε στο OPEN, η οποία τελικά ακυρώθηκε.

«Δεν τσακώθηκα με το Open. Το Open είναι ένας σταθμός που ψάχνει να βρει τα πατήματά του. Είπαμε ότι θέλουμε το χρόνο μας και το κανάλι να αποδείξει ποιοι είναι και εμείς να κάνουμε μια επισταμένη σωστή δουλειά.

Ξανακάνουμε μια ανασυγκρότηση. Πιστεύουμε ότι με Θεοφάνους, με διάφορα άλλα βοηθήματα, το Open θα γίνει ένα σούπερ κανάλι. Από εκεί και πέρα, αν τους κάνω, είτε λέγεται παραγωγός είτε λέγεται κανάλι, εγώ εδώ είμαι για να συνεργαστώ.

Βέβαια, έχω και άλλες προτάσεις που αν τελικά κλωτσήσει η μία σαφώς και θα είμαι στη διάθεση όποιου με κάνει να αισθάνομαι πιο άνετα και ότι θεωρεί ότι θα του παράξω χρήματα. Ήταν σίγουρη η εκπομπή, αλλά οι συγκυρίες και οι συνθήκες δείχνουν κάποια κολλήματα γενικότερα», αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.