Η Ελένη Μενεγάκη άφησε "κάγκελο" τον Ουγγαρέζο με την ερώτηση της - Η επική αντίδρασή του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ελένη Μενεγάκη άφησε

Η Ελένη Μεναγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» όπου προβάλλεται καθημερινό αρκετά συχνά επιλέγει να κάνει διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή τόσο στους αγαπημένους της συνεργάτες όσο και στους τηλεθεατές της.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης 19/01 η γνωστή παρουσιάστρια μας χάρισε άλλη μια επική στιγμή καθώς στην έναρξη της εκπομπής αναφέρθηκε για τον κρύο καιρό που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας μιας και δεν αποκλείεται να δούμε χιόνι.

Έτσι, η κουβέντα από τον καιρό κατέληξε στο αν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέρει να κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι του, όπως να φτιάξει το καζανάκι αν χαλάσει και στο πόσο βάζει το καλοριφέρ στο σπίτι του.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

«Κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι, συγγνώμη μην το κάνουμε και ακατάλληλο», του είπε η Ελένη Μενεγάκη. Με τον ίδιο να της απαντάει με χιούμορ: «Όχι, φορά ρομπ ντε σαμπρ. Δεν μπορώ χωρίς αυτή, από μικρός. Παλιά έβαζα και φουλάρει».

Άφωνοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Σε ένα κουίζ μπήκε η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της «Ελένη», καθώς έπρεπε να μαντέψει το γύρισμα που είχε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για λογαριασμό του MEGA. H αγαπημένη παρουσιάστρια το μεσημέρι της Δευτέρας 17/01 έκανε μία αποκάλυψη στην έναρξη της εκπομπής της αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της μιας και δεν το γνώριζαν.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, εξομολογήθηκε και το μεγάλο της απωθημένο από όταν ήταν μικρή.

«Ξέρετε τι γύρισμα είχε και όχι για εμάς η Ελιάνα;» και πρόσθεσε:

«Είναι από αυτά που λες «τι ωραία ρε παιδί μου». Είναι από πού δεν περιμένεις, γιατί περιμένεω να σε δω σε μία εκπομπή με συζήτηση και χι σε μουσική εκπομπή και περιμένω να σε δω…»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι ενθουσιάστηκε, το γύρισμα κράτησε πολλές ώρες και θα την δούμε σύντομα στο «Σπίτι με το Mega».