Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Πάνε 13 χρόνια τώρα» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο

Έμειναν οι συνεργάτες της

«Πάνε 13 χρόνια τώρα» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο
News 18.01.2022 15:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Σαμπρίνα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ξαφνική αναφορά στον γάμο και το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, από το οποίο έχουν πια περάσει 13 ολόκληρα χρόνια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει μεγαλώσει την οικογένειά της μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο

«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά.

Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω «εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά». Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Γιατί ο γιος της μένει με τον πατέρα του

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Κάτι τέτοιο λοιπόν έχει συμβεί και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από κάποιο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος, μόλις τελείωνε το σχολείο θα έφευγε από την Ελλάδα και θα πήγαινε στην Αμερική για να σπουδάσει. Κάπου εκεί ωστόσο ήρθε η πανδημία και η καραντίνα οπότε το πλάνο αυτό πήγε πολύ πίσω.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε συμβεί).

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να μπει σιγά σιγά στον χώρο της τηλεόρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών του. Ο καυγάς αυτός ήταν αρκετά έντονος και η κατάληξή του δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Άγγελου Λάτσιου να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί με τον μπαμπά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άφωνοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Το μεγάλο απωθημένο της Ελένης Μενεγάκη - Δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα

Share