Σαμπρίνα: «Ο γιος μου επέλεξε να...»

Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σαμπρίνα: «Ο γιος μου επέλεξε να...»

Η Σαμπρίνα, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τρίτης 18/01, και μίλησε για όλους και για όλα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που πρόσφατα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αναφέρθηκε στις συμβουλές των εταιρειών στα πρώτα της ξεκινήματα στον χώρο, την εξωτερική της εμφάνιση, την ροκ μπάντα που δημιούργησε στην περίοδο της καραντίνας, καθώς και στην απόφαση του γιού της να μείνει με τον πατέρα του.

Οι αποκαλύψεις της Σαμπρίνας για την ζωή της

Η Σαμπρίνα είπε χαρακτηριστικά για τις συμβουλές που της έδινα οι δισκογραφικές εταιρείες: «Οι εταιρίες μου έλεγαν να γίνω Μπάρμπι ξανθιά. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι έτσι ακριβώς. Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ, είμαι πολύ χαλαρή και ροκ».

«Έχει τύχει να με δυσκολέψουν με τη συμπεριφορά τους. Δεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά αυτό το υποσχετικό του αν γνωριστούμε καλύτερα… Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκμεταλλευτεί αυτές τις ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση χωρίς να το θέλουν, υπάρχουν κι άλλες που το έχουν χρησιμοποιήσει», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας:

«Παλαιότερα πάθαινα κρίσεις πανικού και συμβουλευόμουν ένα ψυχίατρο, γύρω στα 24 – 25. Ήταν μία δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Με κυνήγησαν πολύ οι παπαράτσι, τώρα με το Instagram τα βγάζει ο καθένας μόνος του. Υπήρχε συμβουλή των εταιριών να κάνεις ένα ντουέτο και να βγουν φήμες».

Για την σχέση της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, η Σαμπρίνα δήλωσε: «Με έναν άνθρωποι που με έχει βάλει στο χώρο, μου έχει δείξει και μου έχει μάθει πράγματα, δεν γίνεται να μην έχουμε καλή σχέση».

Τέλος, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την απόφαση του γιού της να μείνει με τον πατέρα του: «Η μαμά θέλει να είναι καλά ο γιος και να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Είναι στον Βόλο με τον μπαμπά του. Ο γιος μου επέλεξε να είναι με τον μπαμπά του, γιατί ήθελε να ασχοληθεί και με το μπάσκετ».

Αυτές ήταν οι δηλώσεις της Σαμπρίνας για τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε, η αγαπημένη τραγουδίστρια Σαμπρίνα, συγκλονίζει με τα λόγια της για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τις φρικιαστικές στιγμές που χρειάστηκε να βιώσει, όταν ήταν μόλις 6 χρονών στην Αφρική.

Μπορεί η αγαπημένη τραγουδίστρια να μην εμφανίζεται πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο οι δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό "Λοιπόν", ήταν απλά σοκαριστικές.

Η ίδια, μίλησε για την παιδική της ηλικία και για τις εμπειρίες που την στιγμάτισαν, με σκοπό να εξηγήσει πως πλέον τίποτα δεν την τρομάζει, πόσο μάλλον η καραντίνα που κράτησε μόλις 2-3 μήνες.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Σαμπρίνα είχε πέσει θύμα ληστείας. Δείτε εδώ τις πρώτες σοκαριστικές της δηλώσεις.

Τι δεν θα ήθελες να συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή σου;

Είχα δύσκολες εμπειρίες στα παιδικά μου χρόνια στην Αφρική, στη Ζιμπάμπουε, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχω ζήσει δύσκολες εποχές με τον πόλεμο που γινόταν εκεί. “Έχασα” ανθρώπους και μέσα σ’ αυτούς ήταν και μία συμμαθήτρια μου, που τη σκότωσαν μαζί με την οικογένεια της. Έχω δει φρικιαστικές σκηνές στην ηλικία των 6. Ήταν σκληρά τα παιδικά μου χρόνια.

Σαμπρίνα Αφρική