Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Ιωάννας Τούνη - «Είμαστε μαζί σου»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Ιωάννας Τούνη - «Είμαστε μαζί σου»

Η 24χρονη από την Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον βιασμό που κατήγγειλε στην Θεσσαλονίκη καθώς την βίασαν σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα, η ίδια έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της και αποκάλυψε το ονοματεπώνυμο της μιλώντας ανοιχτά στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για το τι πραγματικά βίωσε.

Με μια ανάρτηση λοιπόν του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δείξει την συμπαράστασή της καθώς σχολίασε από κάτω χαρακτηριστικά: «Είμαστε μαζί σου. Στηρίζουμε όταν βγαίνει κάτι αξιόπιστο από αξιόπιστη πηγή!!!! ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Πρώτη φορά βγήκε η ίδια η κοπέλα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως είμαι μαζί της! Ότι πει η ίδια και οι άνθρωποι που θα ορίσει να μιλάνε για αυτήν, αυτά και θα ακούω!».

Το μήνυμα στήριξης της Ιωάννας Τούνης στην 24χρονη

Το μήνυμα στήριξης της Ιωάννας Τούνη

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τους μώλωπες - Φρικιαστικό θέαμα

Το πρόσωπό και τα στοιχεία της αποκάλυψε για πρώτη φορά πριν μερικές ώρες η 24χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η ίδια μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τα όλα όσα βίωσε εκείνη τη φριχτή βραδιά και μάλιστα κατέγραψε με το κινητό της τα σημάδια μετά τον βιασμό

«Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας» είπε χαρακτηριστικά η Γεωργία.

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη μώλωπες

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη φωτογραφίες

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη φωτογραφίες με μώλωπες

Πηγή φωτογραφιών: zougla.gr