Μπέττυ Βακαλίδου: «Μιλάμε πάρα πολύ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν μιλάμε μόνο ως...»

Η αποκάλυψή της στον αέρα της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπέττυ Βακαλίδου: «Μιλάμε πάρα πολύ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν μιλάμε μόνο ως...»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/1) η Μπέττυ Βακαλίδου. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία και την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην παράσταση, «Κόκκινα Φανάρια», ο οποίος πρόσφατα δέχτηκε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο από την Δέσποινα Βανδή.

Οι δηλώσεις της Βακαλίδου για τον Μπισμπίκη

«Δεν έχω μεγάλη εμπειρία γιατί δεν έχω παίξει σε πολλές παραστάσεις, αλλά έχω δει πολύ θέατρο, νομίζω ότι τέτοιου είδους δουλειά δεν είχα συναντήσει. Αυτή η παράσταση είναι σαν να φτιάχτηκε χειροποίητα, όλα τα φτιάχνουν οι άνθρωποι του θιάσου, η ομάδα του Βασίλη Μπισμπίκη.

Μιλάμε πάρα πολύ με τον Βασίλη και δεν μιλάμε μόνο ως ηθοποιός που τον έχει δίπλα ως σκηνοθέτη, μιλάμε λίγο σαν αντράκια, σαν δυο φίλοι παλιοί που έχουν περάσανε από πολύ δύσκολες καταστάσεις», είπε η Μπέττυ Βακαλίδου.

H συμφωνία που έκαναν στην αρχή της σχέσης τους Δέσποινας Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz αυτή την στιγμή. Τόσο η τραγουδίστρια μετά το διαζύγιο της από τον Ντέμη Νικολαϊδη όσο και ο ηθοποιός μετά το χωρισμό του από την γυναίκα του, βρήκε ο ένας στα μάτια του άλλου τον έρωτα.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, πολλά είναι τα δημοσιεύματα περιοδικών και εφημερίδων, που τους θέλουν να παντρεύονται, αφού έγραψαν μέχρι και πως η Δέσποινα φόρεσε νυφικό. Η είδηση αυτή λοιπόν είναι ψέμα!

Αρχικά το διέψευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, δηλώνοντας πως έχει ενοχληθεί με τα όσα γράφουν μέσα τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της RealNews δεν ισχύει πως παντρεύονται ή πρόκειται να παντρευτούν. Και οι δυο έχουν βγει σχετικά πρόσφατα από δύο μακροχρόνιους γάμους στους οποίους απέκτησαν τα παιδιά τους και, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, δεν υπάρχει από την πλευρά τους ούτε βιασύνη, ούτε και πρόθεση να ξανά παντρευτούν, κάτι που είχαν συμφωνήσει από την αρχή της σχέσης τους.