Κατερίνα Καινούργιου: «Έπεσαν» να την φάνε στο instagram - «Παιδιά έγινε ένα λάθος! Συμβαίνουν αυτά στον αέρα»

Με αφορμή μια λάθος τοποθέτηση που ακούστηκε στην εκπομπή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: «Έπεσαν» να την φάνε στο instagram - «Παιδιά έγινε ένα λάθος! Συμβαίνουν αυτά στον αέρα»

Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμη τον ντόρο που δημιουργήθηκε, μετά από μερικές δηλώσεις της στην σημερινή (19/1) της εκπομπής, αναφορικά με την υπόθεση με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε πως η συνάντηση με τον ιατροδικαστή έγινε όταν η 24χρονη πήρε η ίδια την απόφαση, κάτι που δεν ισχύει: «Την ίδια μέρα εκείνη μου είπαν ότι πρέπει αμέσως να πάω σε ιατροδικαστή. Οπότε περίμενα εγώ εκείνη την ώρα να πάω σε ιατροδικαστή, δεν πήγα γιατί μου το μετέφεραν για την επόμενη μέρα. Ούτε την επόμενη μέρα πήγα και τελικά πήγα μια μέρα μετά, δηλαδή την τρίτη μέρα», ανέφερε η 24χρονη.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου λοιπόν είπε: «Είπε ότι την πρώτη μέρα δεν πήγε στον ιατροδικαστή πήγε μόνο στο αστυνομικό τμήμα, ενώ πήγε την τρίτη μέρα στον ιατροδικαστή με δική της επιλογή».

Η απάντηση της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν λίγες ώρες αργότερα και μετά τα σχόλια των τηλεθεατών απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Παιδιά έγινε ένα λάθος, η Χρίσλα έκανε ένα λάθος, συμβαίνουν αυτά στον αέρα. Θα διορθωθεί αύριο. Η Χρίσλα έχει εμπειρία και ήθος, αύριο θα γίνει διόρθωση… Σας ευχαριστώ».

Κατερίνα Καινούργιου για την 24χρονη

Με λυγμούς στο Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου - «Μου γράφουν "να πεθάνεις"»

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου είχε το πρωί της Τετάρτης (19/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αναφέρθηκε στο σκηνικό που έλαβε χθες (18/1) χώρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στα σχόλια που ακολούθησαν στα social media.

Η παρουσιάστρια, υποστήριξε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για αυτά που είπε στο Happy Day και ξεκαθάρισε πως τα μηνύματα που δέχεται θα έπρεπε κανονικά να πηγαίνουν στους θύτες.

«Κι εγώ χθες στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που κι εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος μου τόσα χρόνια, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί και είναι σύντροφος και συνεργάτης του θύματος», είπε χαρακτηριστικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media. Σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία, πείτε τα στους θύτες. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και να πονάνε.

Θέλω να στηρίξω και τη Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, έδωσε την εξήγησή της, όμως μου έκαναν επίθεση ακόμα και για το ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με τη Σταματίνα. Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να έρχεστε και να λέτε τέτοια πράγματα και να καταργιέστε.

Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος, να βγει την επόμενη μέρα και να ζητήσει συγγνώμη. Μου κάνατε χθες επίθεση για ποιον λόγο να στηρίξω τον Δημήτρη. Δεν ξέρετε τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και να έχεις και μια γενικότερη επίθεση. Έχω τόσα να διαχειριστώ και να σκέφτομαι αν θα έχω και πρόβλημα στη δουλειά μου; Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια.