Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Φάρμα 2: Σοβαρό ατύχημα για τον Αστρινό - Έκοψε το δάχτυλό του με το τσεκούρι

Είχε γεμίσει αίματα

Φάρμα 2: Σοβαρό ατύχημα για τον Αστρινό - Έκοψε το δάχτυλό του με το τσεκούρι
News 19.01.2022 23:06
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά το σοβαρό ατύχημα του Γρηγόρη, άτυχος βρέθηκε ο Αστρινός, όπως είδαμε χαρακτηριστικά στο αποψινό (19/1) επεισόδιο της Φάρμας 2.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος την ώρα που ήθελε να δείξει στις νέες συμπαίκτριές του πως να κόβουν με το τσεκούρι, δεν πρόσεξε αρκετά, με αποτέλεσμα να κόψει το δάχτυλό του.

Αμέσως δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες τόσο από τους υπόλοιπους παίκτες όσο κι από την παραγωγή, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για ένα αρκετά βαθύ κόψιμο, μιας και η χαρτοπετσέτα που κρατούσε είχε γεμίσει αίματα.

Το σοβαρό ατύχημα του Αστρινού στη Φάρμα

Η είσοδος των 3 νέων παικτών

Την άφιξη τριών νέων παικτών είδαμε στο 17/1 επεισόδιο της Φάρμας, λίγο μετά την αποχώρηση της Νίκης. Ο λόγος για τον Μιχάλη Πελεκάνο, την Νάιρα Αλεξοπούλου αλλά και την Ανίτα Μουτσάι.

Την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν τις δουλειές τους στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, οι 3 νέοι αγρότες έκαναν την είσοδό τους, την οποία φυσικά και δεν περίμενε κανείς.

Αμέσως όλοι τους υποδέχτηκαν με αρκετά θερμό τρόπο και τους καλωσόρισαν στην Φάρμα.

Η Νάιρα είπε αρχικά: «Μένω στην Αθήνα κι ασχολούμαι με το τραγούδι. Γεννήθηκα στην Αρμενία και μέχρι 7 χρονών ήμουν στην φάρμα με τους παππούδες μου. Εχω περπατήσει σε πέτρες που από κάτω υπήρχαν φίδια».

Με την σειρά του ο Μιχάλης αποκάλυψε: «Είμαι μπασκεμπολίστας κι είμαι από την Αργολίδα. Είναι ωραίο που ζεις στην φύση και δεν ξέρεις τι γίνεται έξω με τα κινητά» ενώ η Ανίτα δήλωσε: «Κάνω μασάζ και το βράδυ δουλεύω ως barwoman. Η φάρμα δεν μου είναι άγνωστη γιατί έχω γεννηθεί σε χωριό με κοτούλες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα 2 - Spoiler: Έντονος τσακωμός ανάμεσα σε Αθανασία Τσουμελέκα και Σάσα Μπάστα

Έκτακτες αποφάσεις στον ΑΝΤ1 για την Φάρμα και τον Σάκη Τανιμανίδη - Τι συμβαίνει

Share