Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Η ανάρτηση που έκανε συνεργάτης της Χρηστίδου στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου (η οποία πρόσφατα δέχτηκε άγρια επίθεση) το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βέργαδος, τον pastry chef της εκπομπής του MEGA. Ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά από πυρετό που ανέβασε, έκανε τεστ και βγήκε θετικό. Το καλό είναι πως είναι εμβολιασμένος και έτσι το περνάει ήπια.

Η ανακοίνωση του Βεργάδου από το Χαμογέλα και Πάλι για τον κορωνοϊό

«Πάντα μου άρεσε να είμαι θετικός άνθρωπος, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Εχθές λοιπόν και μετά από λίγο πυρετό που ανέβασα, έκανα μοριακό τεστ και βρέθηκα και εγώ θετικός στον Covid.

Ευτυχώς και λόγω του ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος το περνάω πολύ ήπια! Φυσικά και βρίσκομαι σε καραντίνα γιατί σκέφτομαι και προστατεύω και τους γύρω μου! Η επιστροφή μου στις εκπαιδευτικές αίθουσες αλλά και στο τηλεοπτικό πλατό θα γίνει μόνο όταν το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό! Να προσέχετε τους εαυτούς σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βέργαδος.

Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Το βιογραφικό του Χρήστο Βέργαδου

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από μια πρωτότυπη σειρά ολοκληρωμένων επιδείξεων μόδας µε ρούχα και αξεσουάρ κατασκευασµένα από υλικά ζαχαροπλαστικής κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2009 παρουσίασε στην έκθεση αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΖΑ το πρώτο Sweet Fashion by C. Vergados ενώ ακολούθησε το Sweet Fashion 2 by C. Vergados τον Φεβρουάριο του 2011, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις µέσα από την προβολή του σε πολλές τηλεοπτικές εκποµπές. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι δουλειά του παρουσιάστηκε και στο κρατικό κανάλι της Γαλλίας TF2.

Το 2012 ανέλαβε pastry chef στο βραβευµένο µε ένα αστέρι Michelin εστιατόριο του Φρανσουά Γκανιέ στη νότια Γαλλία και το 2013 το Sweet Fashion by C. Vergados ταξίδεψε στο Μόντρεαλ του Καναδά, κερδίζοντας για ακόµα µία φορά τις εντυπώσεις. Είναι pastry chef και δηµιουργός του µενού γλυκών εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, και τεχνικός σύµβουλος ζαχαροπλαστικής µεγάλης εταιρείας γρήγορου φαγητού.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια διδάσκει ζαχαροπλαστική σε γνωστό ΙΕΚ ενώ το Δεκέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του με τίτλο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής, που έγινε best seller και απέσπασε το βραβείο αναγνωστών στην κατηγορία ΕΥ ΖΗΝ ενώ ακολούθησε το βιβλίο Γλυκά Χωρίς, γιατί τελικά τα γλυκά είναι για όλους, που διακρίθηκε στα Gourmand World Cookbook Awards.