Κώστας Δόξας: Μήνυση κατά της Μαρίας Δεληθανάση μετά τη σύλληψή του

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Δόξας: Μήνυση κατά της Μαρίας Δεληθανάση μετά τη σύλληψή του

Δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (20/1) ο Σπύρος Δημητρίου, ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, ο οποίος αναφέρθηκε στη σύλληψη του εντολέα του καθώς και στην μήνυση που κατέθεσε κατά της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση.

Η σύλληψη του Κώστα Δόξα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει έγινε καθώς ο τραγουδιστής δεν είχε καταθέσει την διατροφή στην ημερομηνία που έχει οριστεί.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Κώστα Δόξα για τη Μαρία Δεληθανάση

«Η τέως σύζυγος του κυρίου Δόξα, διψασμένη για δημοσιότητα “έδωσε” τη σύλληψη στα πέντε λεπτά από την ώρα που έλαβε χώρα η προσαγωγή του στο τμήμα, καθώς η ίδια την είχε ενορχηστρώσει.

Συγκεκριμένα, εδώ πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, όπου τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η τέως σύζυγος του κυρίου Δόξα μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία υγιής κοπέλα, νέα και μπορεί να εργαστεί, οπότε δεν χρειάζεται να τη διατρέφει ο κύριος Δόξας κι έτσι το δικαστήριο αποφάσισε να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου.

Της επιδόθηκε η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021 και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, κι εγώ και η κα Μαστοράκη που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή.

Τον μήνα Ιανουάριο και καταβάλλοντας πλέον τη μειωμένη διατροφή, και λόγω ότι έκλεισαν τα καταστήματα λόγω κορονοϊού, καθυστέρησε να καταβάλει τη διατροφή λίγες ημέρες, ωστόσο την κατέβαλε κανονικά.

Καθυστερώντας η τέως σύζυγος, υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, ωστόσο ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει και εχθές και ενόσω είχε την εβδομαδιαία προβλεπόμενη επαφή με τη θυγατέρα του, και ενόσω είχε λάβει τη διατροφή, τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και την ώρα που παρέδιδε τη θυγατέρα στο σπίτι της τέως συζύγου, υπέδειξε η ίδια η τέως σύζυγος να τον συλλάβουν. Ακολούθησε ο κ. Δόξας τους αστυνομικούς, απέδειξε ότι έχει καταβάλει τη διατροφή και αφέθηκε ελεύθερος.

Καταλαβαίνετε ότι προκάλεσε την καταδίωξή του από τις Αρχές, γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές. Και ασφαλώς, ήδη ο συνεργάτης μου στη Θεσσαλονίκη, υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα.

Οι δηλώσεις του Δόξα για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

«Πριν μερικούς μήνες ήμουν σε ένα show ενός καναλιού, όπου δυστυχώς έφυγα ή με «φύγανε» για να το πω πιο σωστά. Διαμάχη λέγεται αυτό με τη γυναίκα μου αλλά στην ουσία είναι κοινά δικαστήρια που όταν θέλεις κάτι πας στον δικαστή, εφόσον δεν μπορείς να συνεννοηθείς εσύ και πρέπει εκείνος να στο λύσει. Πιστεύω ότι θα τραβήξει αυτό δυστυχώς, αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για το εμβόλιο του κορωνοϊού: «Έχει δίκιο ο Γρηγόρης Πετράκος. Συμφωνώ μαζί του. Καταρχήν ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη δική του γνώμη και δεύτερον θεωρώ καλό να υπάρχει κριτική σκέψη. Το καλό που κάνει ο Γρηγόρης είναι που παραθέτει τι υπάρχει».

Στην Super Κατερίνα μίλησε και η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα: «Ήταν ένα εφετείο το οποίο έκανε ο πρώην σύζυγός μου και τραγουδιστής Κώστας Δόξας προς εμένα και ζητάει τη μείωση της διατροφής και την επιμέλεια της κόρης μας. Επικαλέστηκε ότι δεν βγάζει χρήματα, ότι δεν εργάζεται, ενώ όλοι ξέρουμε ότι εργάζεται και κάνει και αναρτήσεις στα social media.

Μέχρι σήμερα έδινε 500 ευρώ για το παιδί και 100 για εμένα και ζητάει να δίνει συνολικά 300 ευρώ κάθε μήνα. Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κάνει ο κ. Δόξας από το καλοκαίρι και ζητάει τη μείωση της διατροφής και την ανάθεση σε αυτόν της επιμέλειας του παιδιού που έχω εγώ αποκλειστικά μέχρι σήμερα.

Ζητάει αποκλειστική ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στον ίδιο. Εκείνος βλέπει το παιδί κάθε εβδομάδα, όπως ορίζει η δικαστική απόφαση. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Ο καθένας πάει και ζητάει ό,τι θέλει από τα δικαστήρια. Εγώ μπορεί να ζητήσω ένα διαστημόπλοιο. Τι σημαίνει, ότι θα το πάρω;».